Product

Άρης και Αφροδίτη νέο ξεκίνημα

Product

Άρης Κωνσταντινίδης. Φωτογραφίες, σχέδια

Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι

Κωδικός:
96579
Description: 

"Οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί. Το κλειδί στο να ερωτευτεί κανείς και να παραμείνει ερωτευμένος, βρίσκεται στην αναγνώριση και την αποδοχή αυτών των διαφορών».
Το "Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι" είναι ένα βιβλίο το οποίο μέσα από αληθινές ερωτικές αφηγήσεις αποκαλύπτει κάτι από τη δική σας ερωτική ιστορία που ίσως σας έχει διαφύγει εδώ και καιρό.
Εμπειρίες, διορατικές γνώσεις, τεχνικές και αλλαγές στις συνήθειες του μυαλού του σώματος, ενισχύουν την αγάπη και την κάνουν να μεγαλώνει.

12,66 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί. Το κλειδί στο να ερωτευτεί κανείς και να παραμείνει ερωτευμένος, βρίσκεται στην αναγνώριση και την αποδοχή αυτών των διαφορών». Το "Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι" είναι ένα βιβλίο το οποίο μέσα από αληθινές ερωτικές αφηγήσεις αποκαλύπτει κάτι από τη δική σας ερωτική ιστορία που ίσως σας έχει διαφύγει εδώ και καιρό. Εμπειρίες, διορατικές γνώσεις, τεχνικές και αλλαγές στις συνήθειες του μυαλού του σώματος, ενισχύουν την αγάπη και την κάνουν να μεγαλώνει. Το βιβλίο αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στις ιστορίες των άλλων και να επιλέξετε τα δικά σας μοντέλα επικοινωνίας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βιώσετε τη βαθιά αληθινή αγάπη με τον άνθρωπό σας.
Subtitle: 
Εμπνευσμένες και ειλικρινείς ιστορίες επιτυχημένων σχέσεων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-422-5
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γκρέι είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς σε θέματα σχέσεων των δύο φύλων. Έχει γράψει συνολικά δεκαέξι βιβλία και καθιερώθηκε με το κλασικό πλέον "Άντρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη". Τα βιβλία της σειράς Άρης και Αφροδίτη έχουν πουλήσει πάνω από πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκο­σμίως και έχουν μεταφραστεί σε σαράντα πέντε γλώσσες.
Με ειδίκευση σε θέματα επικοινω­νίας, ο συγγραφέας έχει βοηθήσει εκατομμύρια ζευγάρια να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και την καθημερινή τους συμβίωση. Αποκαλύπτει τον πλούσιο και πολύπλοκο κόσμο των συναισθημάτων, βοηθώντας άντρες και γυναίκες να κατανοήσουν τις διαφορές των δύο φύλων και να ερμηνεύσουν τη συμπεριφορά τους.
Ζει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Subtitle: 
Εμπνευσμένες και ειλικρινείς ιστορίες επιτυχημένων σχέσεων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-422-5
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο