Product

Άρωμα βιβλίου

Product

Άρωμα γιασεμιού

Άρωμα Γέροντος Πορφυρίου

Κωδικός:
86646
Description: 

Οι διδαχές ενός Γέροντα έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί είναι η έκφραση του αγίου βιώματός του. Είναι η εμπειρία της τήρησης των εντολών του Θεού και ειδικότερα του προσωπικού του πνευματικού αγώνα.
Ο Γέροντας συνήθως δεν έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, έχει όμως βαθύτατη θεολογική γνώση, που προέρχεται απ' τη φώτιση του Θεού και την εν ταπεινώσει αδιάλειπτη προσευχή του.

6,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι διδαχές ενός Γέροντα έχουν ιδιαίτερη αξία, γιατί είναι η έκφραση του αγίου βιώματός του. Είναι η εμπειρία της τήρησης των εντολών του Θεού και ειδικότερα του προσωπικού του πνευματικού αγώνα. Ο Γέροντας συνήθως δεν έχει πανεπιστημιακή μόρφωση, έχει όμως βαθύτατη θεολογική γνώση, που προέρχεται απ' τη φώτιση του Θεού και την εν ταπεινώσει αδιάλειπτη προσευχή του. Σε τούτη την ταπεινή προσπάθεια ανθολογώ και σχολιάζω διάφορες διδαχές του Γέροντα Πορφύριου για να τις βρίσκουν ευκολότερα οι άνθρωποι, που δεν μπορούν ή δεν ευκαιρούν να διαβάσουν πολυσέλιδα και ογκώδη βιβλία ή δεν είναι σε θέση να τις ανακαλύψουν ανάμεσα σε μακρές διηγήσεις και περιγραφές, οι οποίες έχουν προσωπικό χαρακτήρα και συνήθως αναφέρονται στ' αποτελέσματα των χαρισμάτων του Γέροντα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2003
Book pages: 
187
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κόνιτσα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book pages: 
187
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κόνιτσα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο