Product

Άσπρα γάντια

Product

Άσπρα καράβια τα όνειρά μου

Άσπρα γένια

Κωδικός:
106448
Description: 

Ένας άνεργος που πιστεύει στα άστρα. Ένας λιμενικός που κρύβει μια λαθρομετανάστρια. Ένας γέρος που κόβει βόλτες στην κεντρική πλατεία της υγρής πόλης. Ένας υπάλληλος που επισκέπτεται τους παλιούς του φίλους στην επαρχία. Ένας παλιός αριστερός που ερωτεύεται ένα νέο κορίτσι. Κάποιος που στα γενέθλιά του απαρνείται τον απαγορευμένο καρπό. Η σκληρή και άδικη μοίρα δύο φίλων. Ένας πιανίστας σε εστιατόριο. Ένα παιδί που σπάει τον κανόνα του οροπεδίου και ταξιδεύει. Διηγήματα του ανθρώπινου τόπου και πόνου, για μικρές και μεγάλες προδοσίες, για ανεκπλήρωτους έρωτες, για ήττες και πίκρες.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας άνεργος που πιστεύει στα άστρα. Ένας λιμενικός που κρύβει μια λαθρομετανάστρια. Ένας γέρος που κόβει βόλτες στην κεντρική πλατεία της υγρής πόλης. Ένας υπάλληλος που επισκέπτεται τους παλιούς του φίλους στην επαρχία. Ένας παλιός αριστερός που ερωτεύεται ένα νέο κορίτσι. Κάποιος που στα γενέθλιά του απαρνείται τον απαγορευμένο καρπό. Η σκληρή και άδικη μοίρα δύο φίλων. Ένας πιανίστας σε εστιατόριο. Ένα παιδί που σπάει τον κανόνα του οροπεδίου και ταξιδεύει. Διηγήματα του ανθρώπινου τόπου και πόνου, για μικρές και μεγάλες προδοσίες, για ανεκπλήρωτους έρωτες, για ήττες και πίκρες. Ιστορίες με σκόπιμους απόηχους από το νεορεαλισμό, που αναδεικνύουν τη μελαγχολία και την απαισιοδοξία των σημερινών καιρών -και κυρίως τη βαθιά τους αντιρητορεία.
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-03-4102-8
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπράμος γεννήθηκε το 1952 στην Τρίπολη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει συνεργαστεί στα σενάρια των ταινιών "Ήταν ένας ήσυχος θάνατος" της Φρίντας Λιάππα, "Καλή πατρίδα, σύντροφε" του Λευτέρη Ξανθόπουλου, "Κλοιός" του Κώστα Κουτσομύτη, "Ξένια" του Πατρίς Βιβανκός, "Terra incognita" του Γιάννη Τυπάλδου, κ.ά. Έχει γράψει δοκίμια για τον κινηματογράφο και έχει εκδώσει τις συλλογές διηγημάτων "Βρεγμένο ρούχο" (1993) και "Άσπρα γένια" (2006) και το μυθιστόρημα "Ότσι τσιόρνιγια (Μαύρα μάτια)", 1999.

Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-03-4102-8
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο