Product

Εγκυμοσύνη, τοκετός, βρεφική και παιδική φροντίδα

Product

Έγκυρες πηγές βιοϊατρικής πληροφόρησης στο διαδίκτυο

Έγκυος και ευτυχισμένη!

Κωδικός:
109141
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ένα βιβλίο που λύνει τις απορίες σας, διώχνει μακριά τις αγωνίες σας, δίνει χρήσιμες συμβουλές και κάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης πολύ ευχάριστη όχι μόνο για τη μέλλουσα μητέρα αλλά και για τον πατέρα.
Εντοπίστε το πρόβλημα, ξεφυλλίστε το βιβλίο και βρείτε την απάντηση. Μία σύντομη επεξήγηση για κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και μία σειρά από εύκολες προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε και που θα σας κάνουν να χαρείτε μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη!

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που λύνει τις απορίες σας, διώχνει μακριά τις αγωνίες σας, δίνει χρήσιμες συμβουλές και κάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης πολύ ευχάριστη όχι μόνο για τη μέλλουσα μητέρα αλλά και για τον πατέρα. Εντοπίστε το πρόβλημα, ξεφυλλίστε το βιβλίο και βρείτε την απάντηση. Μία σύντομη επεξήγηση για κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και μία σειρά από εύκολες προτάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε και που θα σας κάνουν να χαρείτε μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη! Μην αγωνιάτε για την εγκυμοσύνη σας... Χαρείτε κάθε στιγμή της πιο γλυκιάς περιόδου της ζωής σας... Χαμογελάστε!
Subtitle: 
Συμβουλές για μια ευχάριστη εγκυμοσύνη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-364-310-6
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Uzzi Reiss, γιατρός, μαιευτήρας-γυναικολόγος, εργάζεται ως μαιευτήρας για περισσότερα από 30 χρόνια. Το ιατρείο του, που εδρεύει στο Μπέβερλι Χιλς, δίνει μέγιστη βαρύτητα στην υγεία μέσω της βελτιωμένης διατροφής και των κοινών πρακτικών θεραπειών.

Subtitle: 
Συμβουλές για μια ευχάριστη εγκυμοσύνη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-364-310-6
Book pages: 
228
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο