Product

Έκσταση

Product

Έκσταση

Έκσταση

Κωδικός:
97063
Description: 

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την προηγούμενη έκδοση "Απόσταγμα ποίησης". Στο διάστημα αυτό, κατά καιρούς, ένιωθα την ανάγκη να γράφω και να δημοσιεύω στις τοπικές εφημερίδες "Προοδευτική" και "Αιγάλεω", ποιήματα, άρθρα, σχόλια για διάφορα θέματα που με ερέθιζαν. Με αυτά τα κείμενα και μαζί με άλλα, αγαπημένων προσώπων, τιμής ένεκεν, αποφάσισα να εκδώσω ένα αναμνηστικό βιβλίο, πιστεύοντας ότι κάτι έχει να πει με ειλικρίνεια, ταυτόχρονα δε να ικανοποιήσω και μια εσωτερική μου ανάγκη.
Δημήτρης Μυτιληναίος

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έχουν περάσει επτά χρόνια από την προηγούμενη έκδοση "Απόσταγμα ποίησης". Στο διάστημα αυτό, κατά καιρούς, ένιωθα την ανάγκη να γράφω και να δημοσιεύω στις τοπικές εφημερίδες "Προοδευτική" και "Αιγάλεω", ποιήματα, άρθρα, σχόλια για διάφορα θέματα που με ερέθιζαν. Με αυτά τα κείμενα και μαζί με άλλα, αγαπημένων προσώπων, τιμής ένεκεν, αποφάσισα να εκδώσω ένα αναμνηστικό βιβλίο, πιστεύοντας ότι κάτι έχει να πει με ειλικρίνεια, ταυτόχρονα δε να ικανοποιήσω και μια εσωτερική μου ανάγκη. Δημήτρης Μυτιληναίος
Subtitle: 
Ποικίλα συναισθηματικής νοημοσύνης
Publications Date: 
2003
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933. Το 1935 η οικογένειά του μετακόμισε στη Λέσβο. Επέστρεψε στην Αθήνα το 1946, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Απεφοίτησε από το εξατάξιο γυμνάσιο του Αιγάλεω. Εργάστηκε σε ένα μηνιαίο περιοδικό επί έξη χρόνια. Στη συνέχεια, το 1964, για βελτίωση των οικονομικών άλλαξε επάγγελμα και έγινε υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα ειδών υγιεινής, ενώ τον ίδιο χρόνο παντρεύτηκε. Το 1970 άνοιξε κατάστημα στα είδη που εργάστηκε, υδραυλικά-είδη υγιεινής.
Το κρυφό μεράκι της ποίησης ήταν μια διέξοδος στην καθημερινότητα και μια όαση. Μόλις συνταξιοδοτήθηκε το 1995 ασχολήθηκε ενεργά και εξέδωσε μέχρι σήμερα τέσσερις ποιητικές συλλογές.

Subtitle: 
Ποικίλα συναισθηματικής νοημοσύνης
Publications Date: 
2003
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο