Product

Έκφραση έκθεση Γ΄ λυκείου

Product

Έκφραση έκθεση για όλες τις τάξεις του λυκείου

Έκφραση έκθεση Γ΄ λυκείου: Πειθώ

Κωδικός:
127850
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με κίνητρο να συμβάλει δημιουργικά στην ωραία και απαιτητική προσπάθεια σας να κατακτήσετε υψηλούς δείκτες στο πεδίο της γλωσσικής επικοινωνίας.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες κατά την προσέγγιση αυτού του χαοτικού αλλά συναρπαστικού πεδίου γνώσης και φιλοδοξούμε να σας βοηθήσουμε στην αποτελεσματική διαχείριση του γνωστικού υλικού.

Το θέμα μας είναι η πειθώ. Μας απασχολούν οι έννοιες, οι όροι και τα θεωρητικά πεδία των οποίων η καλή και σαφώς γνώση είναι προϋπόθεση για την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε εξεταστικής δοκιμασίας.

17,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με κίνητρο να συμβάλει δημιουργικά στην ωραία και απαιτητική προσπάθεια σας να κατακτήσετε υψηλούς δείκτες στο πεδίο της γλωσσικής επικοινωνίας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες κατά την προσέγγιση αυτού του χαοτικού αλλά συναρπαστικού πεδίου γνώσης και φιλοδοξούμε να σας βοηθήσουμε στην αποτελεσματική διαχείριση του γνωστικού υλικού. Το θέμα μας είναι η πειθώ. Μας απασχολούν οι έννοιες, οι όροι και τα θεωρητικά πεδία των οποίων η καλή και σαφώς γνώση είναι προϋπόθεση για την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε εξεταστικής δοκιμασίας. Στην προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε αναλυτικά όλες τις πτυχές αυτού του γνωστικού αντικειμένου, σε κάθε ενότητα συμπεριλάβαμε: - αναλυτική θεωρία, - αποσαφήνιση των βασικών σημείων της θεωρίας (το σχετικό τμήμα επιγράφεται "Να θυμάμαι"), - λειτουργικές ερωτήσεις θεωρίας, - εξάσκηση σε γραπτό λόγο, που περιλαμβάνει τόσο εφαρμογές της θεωρίας όσο και επεξεργασία κειμένων. Στο τέλος του βιβλίου παραθέτουμε τις απαντήσεις των ερωτήσεων θεωρίας και της εξάσκησης σε γραπτό λόγο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παραγωγής λόγου. Νίκος Σταθόπουλος
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-495-3
Book pages: 
412
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-449-495-3
Book pages: 
412
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο