Product

Έλα στη φύση, έλα στο μπλε

Product

Έλα στο πάρκο

Έλα στη φύση, έλα στο πράσινο

Κωδικός:
134558
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό με την εικονογράφηση και το απλό κείμενο, προσπαθεί αρχικά, να μεταδώσει, όχι τόσο τις πληροφορίες, αλλά αγάπη και ενδιαφέρον για τη φύση.

Αυτή η αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση είναι βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσει ένα παιδί να δεχτεί αργότερα την πληροφορία και τη γνώση.

Αυτές οι γνώσεις δίνονται έμμεσα, με χιούμορ και παιχνίδι, μέσα από:
- ερωτήσεις
- ασκήσεις
- δραστηριότητες.

7,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό με την εικονογράφηση και το απλό κείμενο, προσπαθεί αρχικά, να μεταδώσει, όχι τόσο τις πληροφορίες, αλλά αγάπη και ενδιαφέρον για τη φύση. Αυτή η αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση είναι βασικές προϋποθέσεις για να μπορέσει ένα παιδί να δεχτεί αργότερα την πληροφορία και τη γνώση. Αυτές οι γνώσεις δίνονται έμμεσα, με χιούμορ και παιχνίδι, μέσα από: - ερωτήσεις - ασκήσεις - δραστηριότητες.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3676-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
23χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βαγγέλης Ελευθερίου είναι από τα Χανιά της Κρήτης. Σπούδασε γραφικές τέχνες. Αρχικά ασχολήθηκε με τη διδασκαλία των γραφικών τεχνών, με τη δημοσίευση γελοιογραφιών σε περιοδικά και εφημερίδες καθώς και με το κινούμενο σχέδιο. Με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων ασχολείται από το 1987. Έχει εικονογραφήσει γύρω στα 130 βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, παραμύθια, εκπαιδευτικά, κατασκευών και δραστηριοτήτων. Τα τελευταία χρόνια εικονογραφεί δικές του ιδέες και κείμενα.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3676-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
23χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο