Product

Ένα βαλς στο κύμα

Product

Ένα βαρέλι χωρίς βαρίδια

Ένα βαμμένο σπίτι

Κωδικός:
68205
Αuthor: 
Description: 

Ο Λουκ Τσάντλερ μεγαλώνει στα μπαμπακοχώραφα του Αρκάνσας, σ' ένα σπίτι που δεν έχει ποτέ βαφτεί. Οι Τσάντλερ δεν έχουν δική τους γη, τη νοικιάζουν. Κι όταν φτάνει η συγκομιδή, παίρνουν εποχιακούς εργάτες για να τους βοηθήσουν.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Λουκ Τσάντλερ μεγαλώνει στα μπαμπακοχώραφα του Αρκάνσας, σ' ένα σπίτι που δεν έχει ποτέ βαφτεί. Οι Τσάντλερ δεν έχουν δική τους γη, τη νοικιάζουν. Κι όταν φτάνει η συγκομιδή, παίρνουν εποχιακούς εργάτες για να τους βοηθήσουν. Για έξι εβδομάδες οι εργάτες μαζεύουν το μπαμπάκι, παλεύοντας με τη ζέστη, τη βροχή, την κούραση, και κάποιες φορές μεταξύ τους. Κοντά τους ο Λουκ βλέπει κι ακούει πράγματα για τα οποία κανένα μικρό αγόρι δεν θα ήταν προετοιμασμένο. Κι όταν ένας τους μπλέκει σ' ένα φονικό καβγά, αναγκάζεται να κρατήσει μυστικά που απειλούν ν' αλλάξουν για πάντα τη ζωή της οικογένειάς του... Εμπνευσμένο από τα παιδικά του χρόνια στο Αρκάνσας, το νέο μυθιστόρημα του Grisham είναι μια συγκινητική ιστορία για το πέρασμα από την αθωότητα στην εμπειρία. Ένα μυθιστόρημα όπου η ένταση συναντά το λυρισμό και η δύναμη της πλοκής συναγωνίζεται την άγρια ομορφιά της αμερικανικής γης.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-450-720-6
Book pages: 
443
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζον Γκρίσαμ γεννήθηκε στο Αρκάνσας το 1955· είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μισισιπή και της Νομικής Σχολής του Ολ Μις, αλλά εγκατέλειψε νωρίς τη δικηγορία για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη συγγραφή. Αυτή η μεταστροφή του έχει μέχρι σήμερα αποδώσει τα περίφημα δικαστικά θρίλερ "Η ετυμηγορία", "Η εταιρεία", "Κωδικό όνομα Πελεκάνος", "Ο πελάτης", "Θάλαμος αερίων", "Ο βροχοποιός", "Οι ένορκοι", "Ο συνέταιρος", "Ο δικηγόρος των δρόμων", "Η διαθήκη" και "Η αδελφότητα". Τα βιβλία του, που όλα χωρίς εξαίρεση ανέβηκαν στην πρώτη θέση στις λίστες των μπεστ σέλερ των ΗΠΑ και 8 άλλων χωρών, έχουν μεταφραστεί σε 34 γλώσσες και έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 110.000.000 αντίτυπα. Οχτώ από αυτά μεταφέρθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. Ο συγγραφέας ζει με τη σύζυγό του Ρενέ και τα δύο τους παιδιά σ' ένα αγρόκτημα στο Όξφορντ του Μισισιπή, ενώ περνά αρκετό χρόνο και στη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-450-720-6
Book pages: 
443
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο