Product

Ένα ζευγάρι κόκκινα αθλητικά παπούτσια

Product

Ένα ζωάκι για τη Στρουμφίτα

Ένα ζουζούνι παραπάνω

Κωδικός:
144829
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ένα ταξίδι στη ζωή του Δαρβίνου και τους προσωπικούς του προβληματισμούς. Ο Δαρβίνος από πολύ μικρή ηλικία προτιμούσε να μαζεύει σκαθάρια και γαιοσκώληκες, παρά να μελετάει τα μαθήματά του. Τελικά το ταξίδι του στο κόσμο των εντόμων τον οδήγησε στη διατύπωση της Θεωρίας της εξέλιξης, η οποία και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον κόσμο και τον εαυτό μας.

Ένα πολύ σημαντικό βιβλίο για έναν από τους πιο σπουδαίους επιστήμονες που έζησαν ποτέ. Υπέροχη εικονογράφηση, ένα βιβλίο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών. (Έτος Δαρβίνου 2009)

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα ταξίδι στη ζωή του Δαρβίνου και τους προσωπικούς του προβληματισμούς. Ο Δαρβίνος από πολύ μικρή ηλικία προτιμούσε να μαζεύει σκαθάρια και γαιοσκώληκες, παρά να μελετάει τα μαθήματά του. Τελικά το ταξίδι του στο κόσμο των εντόμων τον οδήγησε στη διατύπωση της Θεωρίας της εξέλιξης, η οποία και άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ένα πολύ σημαντικό βιβλίο για έναν από τους πιο σπουδαίους επιστήμονες που έζησαν ποτέ. Υπέροχη εικονογράφηση, ένα βιβλίο εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών. (Έτος Δαρβίνου 2009)
Subtitle: 
Η ζωή και οι περιπέτειες του Δαρβίνου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-604-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
29χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Κάθριν Λάσκι ζει με το σύζυγο της στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης. Έχει γράψει πολλά εκπαιδευτικά βιβλία και μυθιστορήματα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν βραβευτεί. Οι κουκουβάγιες τη γοήτευαν ανέκαθεν. Μερικά χρόνια πριν άρχισε να κάνει εκτεταμένη έρευνα για αυτά τα πουλιά και τη συμπεριφορά τους -τι τρώνε, πώς πετούν, πώς χτίζουν ή βρίσκουν τις φωλιές τους. Σκόπευε να γράψει κάποια μέρα ένα εκπαιδευτικό, εικονογραφημένο βιβλίο για τις κουκουβάγιες, με φωτογραφίες που θα τραβούσε ο σύζυγος της. Συνειδητοποίησε όμως ότι θα ήταν δύσκολο κάτι τέτοιο, μιας και οι κουκουβάγιες είναι νυκτόβια ζώα και εντοπίζονται δύσκολα. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα βιβλίο φαντασίας για έναν κόσμο όπου οι κουκουβάγιες μιλούν, σκέφτονται, ονειρεύονται και αναζητούν το πεπρωμένο τους στα φτερά της περιπέτειας...

Subtitle: 
Η ζωή και οι περιπέτειες του Δαρβίνου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-455-604-5
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
29χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο