Product

Ένας θεός, δύο θεές κι εγώ

Product

Ένας θυμωμένος ήλιος

Ένας θεότρελος κόσμος

Κωδικός:
145417
Description: 

Σ' ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εφτά πρόσωπα μπλέκονται σ' ένα παιχνίδι έρωτα, προδοσίας, μεταμφιέσεων και αναγνωρίσεων κι όλα αυτά, μέσα από καταστάσεις ανατρεπτικές και σπινθηροβόλο διάλογο.

Η κωμωδία "Ένας θεότρελος κόσμος", διακωμωδεί τον πραγματικό κόσμο μας, εμφανίζοντας στη σκηνή έναν μικρόκοσμο όπου όλα συμβαίνουν και όλα μπορούν να συμβούν.

Τα πρόσωπα παρουσιάζονται με χαρακτηριστικά υπερτονισμένα, όπως στις γελοιογραφίες, με αποτέλεσμα, μέσα από τη μεγέθυνση αυτή, να προκαλείται το γέλιο.

7,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, εφτά πρόσωπα μπλέκονται σ' ένα παιχνίδι έρωτα, προδοσίας, μεταμφιέσεων και αναγνωρίσεων κι όλα αυτά, μέσα από καταστάσεις ανατρεπτικές και σπινθηροβόλο διάλογο. Η κωμωδία "Ένας θεότρελος κόσμος", διακωμωδεί τον πραγματικό κόσμο μας, εμφανίζοντας στη σκηνή έναν μικρόκοσμο όπου όλα συμβαίνουν και όλα μπορούν να συμβούν. Τα πρόσωπα παρουσιάζονται με χαρακτηριστικά υπερτονισμένα, όπως στις γελοιογραφίες, με αποτέλεσμα, μέσα από τη μεγέθυνση αυτή, να προκαλείται το γέλιο. Το έργο "Ένας θεότρελος κόσμος" έχει παρουσιαστεί, από εκλεκτούς ηθοποιούς, στο κοινό και οι παραστάσεις είχαν μεγάλη επιτυχία.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-385-547-2
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-385-547-2
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο