Product

Έννοιες της τέχνης τον 20ό αιώνα

Product

Έννοιες του χρόνου

Έννοιες της φυσικής

Κωδικός:
170907
Description: 

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας με απλό και κατανοητό τρόπο και μέσα από ένα όμορφο ενοιολογικό λεξικό φέρνει κοντά στα παιδιά τις έννοιες της φυσικής κτίζοντας μια όμορφη σχέση προκαλώντας
τη φαντασία τους και τις ερωτήσεις τους.

Μέσα από το βιβλίο αυτό τα παιδιά μπορούν να προσεγγίσουν τις έννοιες της φυσικής παίζοντας μαζί τους μέσα από την απλότητα, τη φαντασία και τη δημιουργική σκέψη. Η φαντασία και η γνώση τρέχουν από σελίδα σε σελίδα κάνοντας τα παιδιά να κατανοήσουν τη φύση και τη λειτουργία της.

13,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας με απλό και κατανοητό τρόπο και μέσα από ένα όμορφο ενοιολογικό λεξικό φέρνει κοντά στα παιδιά τις έννοιες της φυσικής κτίζοντας μια όμορφη σχέση προκαλώντας τη φαντασία τους και τις ερωτήσεις τους. Μέσα από το βιβλίο αυτό τα παιδιά μπορούν να προσεγγίσουν τις έννοιες της φυσικής παίζοντας μαζί τους μέσα από την απλότητα, τη φαντασία και τη δημιουργική σκέψη. Η φαντασία και η γνώση τρέχουν από σελίδα σε σελίδα κάνοντας τα παιδιά να κατανοήσουν τη φύση και τη λειτουργία της. Σε κάθε γράμμα της αλφαβήτου ακολουθεί ένα ταξίδι στις απλές αλλά βασικές έννοιες της φυσικής και στις λειτουργίες της φύσης όπως εμφανίζονται γύρω μας και τις βιώνει κάθε παιδί στο παιχνίδι, στο σχολείο και στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο, όπου η φύση και η φυσική παίρνουν η μία τη θέση της άλλης. Ένα σημαντικό βοήθημα και εργαλείο γνώσης για παιδιά και μεγάλους αλλά και για τους εκπαιδευτικούς. Οι σελίδες του βιβλίου θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ζωγραφίσουν, να συσχετίσουν έννοιες, να γράψουν μια ιστορία και να μάθουν τις έννοιες της φυσικής με κείμενα, προτάσεις περιγραφές, ιστορίες και ερωτήσεις αλλά και ένα πολύ περιεκτικό λεξικό. Είναι ένα πραγματικό βοήθημα για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και για δημιουργικές διακοπές συμπληρώνοντας ένα σημαντικό κενό στην προσέγγιση της γνώσης από τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Με την έγκριση της Επιστημονικής Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Subtitle: 
Από το Α ως το Ω: Λεξικό για παιδιά
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-98944-2-9
Book pages: 
221
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Από το Α ως το Ω: Λεξικό για παιδιά
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-98944-2-9
Book pages: 
221
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο