Product

Έντεκα χιλιάδες βέργες

Product

Εντελώς αναξιοπρεπές!...

Έντεκα χρόνια μετά

Κωδικός:
69242
Description: 

Σε μια περίοδο που η συζήτηση για την κεντροαριστερά δείχνει να ανάβει και πάλι η κατάθεση της άποψης ενός ανθρώπου, που έχει βιώσει όλες τις σχετικές διεργασίες των τελευταίων χρόνων, έρχεται να προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεία και προβληματισμούς. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι ο Ζ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μια περίοδο που η συζήτηση για την κεντροαριστερά δείχνει να ανάβει και πάλι η κατάθεση της άποψης ενός ανθρώπου, που έχει βιώσει όλες τις σχετικές διεργασίες των τελευταίων χρόνων, έρχεται να προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεία και προβληματισμούς. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι ο Ζ. Ζούπης υπήρξε αρχισυντάκτης του Οδηγητή και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ από το 1989 έως το 1991, μέλος της ΚΕ του Συνασπισμού από το 1991 μέχρι το 1993, ειδικός συνεργάτης του πρωθυπουργού από το 1997 μέχρι πρόσφατα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του "Δικτύου Διαλόγου και Παρέμβασης για την Κεντροαριστερά" και σήμερα είναι σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, τότε η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία.[...]
Subtitle: 
50+1 κείμενα για την κεντροαριστερά
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-052-Χ
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζαχαρίας Ζούπης γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Κερατσίνι. Σπούδασε φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί επίσης στον Τομέα Επικοινωνίας και ως δημοσιογράφος. Σήμερα εργάζεται ως πολιτικός αναλυτής-σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας στην ΚΑΠΑ Research. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ αμέσως μετά τη μεταπολίτευση. Διατέλεσε μεταξύ άλλων μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, αρχισυντάκτης του Οδηγητή και μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟ Πειραιά. Στη διάσπαση του ΚΚΕ παρέμεινε στο Συνασπισμό όπου και εκλέχτηκε Γραμματέας Πειραιά και μέλος της ΚΕ. Αποχώρησε το 1993. Έχει πλούσια δράση στα κοινωνικά κινήματα και την αυτοδιοίκηση. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου (1990-1998) και αντιδήμαρχος (1992-1997). Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Διαλόγου και Παρέμβασης για την Κεντροαριστερά" και του παραρτήματος Πειραιά του ΟΠΕΚ. Διατέλεσε ειδικός συνεργάτης στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού (1997-2000). Επιμελήθηκε μαζί με το Νότη Ανανιάδη την έκδοση Εκεί, γύρω στα σαράντα (Ελληνικά Γράμματα,2000). Είναι εκδότης της μηνιαίας εφημερίδας Η πόλη μας, που κυκλοφορεί στο Κερατσίνι και την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Subtitle: 
50+1 κείμενα για την κεντροαριστερά
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-052-Χ
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο