Product

Έπος των μυρίων

Product

Επουράνϊα σκηνώματα

Έπου...

Κωδικός:
104175
Description: 

[...] Στη σημερινό του έργο -έργο πολύπονο και πολύμοχθο- με τίτλο "Επού", που σημαίνει ακολούθα, αναφέρεται, διεξοδικά και με ενάργεια, ο συγγραφέας στις αρχαίες εταίρες, στα χρόνια των καλλίγραμμων και ελκυστικών γυναικών, στον τότε συγκερασμό της ψυχής και του σώματος, της ομορφιάς και του πόθου, τ' αληθινού και του θείου έρωτα που με την προσεγμένη συμπεριφορά και επικοινωνία των αρχαίων Ελλήνων, ανέβαζε τους ανθρώπους στα ύψη κι οδηγούσε τη γυναίκα και τον άνδρα σ' ένα θεϊκό σμίξιμο ανείπωτης ολοκλήρωσης.

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στη σημερινό του έργο -έργο πολύπονο και πολύμοχθο- με τίτλο "Επού", που σημαίνει ακολούθα, αναφέρεται, διεξοδικά και με ενάργεια, ο συγγραφέας στις αρχαίες εταίρες, στα χρόνια των καλλίγραμμων και ελκυστικών γυναικών, στον τότε συγκερασμό της ψυχής και του σώματος, της ομορφιάς και του πόθου, τ' αληθινού και του θείου έρωτα που με την προσεγμένη συμπεριφορά και επικοινωνία των αρχαίων Ελλήνων, ανέβαζε τους ανθρώπους στα ύψη κι οδηγούσε τη γυναίκα και τον άνδρα σ' ένα θεϊκό σμίξιμο ανείπωτης ολοκλήρωσης. Κι αν πεις πως ακολουθάς τον συγγραφέα και τη Σινώπη στη διαλογική τους συζήτηση, τότε συνεπαίρνεσαι και μεθάς κι εσύ μέσα στην απεραντοσύνη της περιδιάβασης, αυτής της συναρπαστικής διήγησης της εταίρας Σινώπης, που ο επαγωγικός τρόπος του συγγραφέα σε κάνει να κρέμεσαι από τη γλώσσα της. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Διάλογος με την εταίρα Σινώπη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-208-725-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1926 στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Είναι ομότιμος καθηγητής της Μαιευτικής και Γυναικολογίας και διευθυντής της Ευρωκλινικής Αθηνών. Διακρίθηκε για το συγγραφικό του έργο, το οποίο αρχίζει το 1959 με την έκδοση του βιβλίου του "Για την έγκυο". Ακολούθησαν οι εκδόσεις των συγγραμμάτων του: "Γυναικολογία" (τρεις εκδόσεις), "Μαιευτική" (τρεις εκδόσεις), "Μαστολογία" (δύο εκδόσεις) και των βιβλίων του: "Στείρωση", "Διαγνωστικές μέθοδοι στη Μαιευτική και Γυναικολογία", "Επεμβάσεις Μαιευτικής και Γυναικολογίας", "Γυναικολογική ογκολογία", "Γυναικολογική γηριατρική", "Γυναικολογική μαστολογία", "Οδοιπορικό στην ιστορία της μαιευτικής και γυναικολογίας", και δώδεκα άλλων.

Subtitle: 
Διάλογος με την εταίρα Σινώπη
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-208-725-0
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο