Product

Έρημες χώρες νεκρές πολιτείες

Product

Ερήμην

Έρημη χώρα

Κωδικός:
174318
Description: 

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης (προφανώς μακρυά από τους κομπασμούς του ημέτερου υπουργού της ψιλώ ονόματι Ανάπτυξης ) για αύξηση των εξαγωγών μας κατά 30 δισ. δολ. για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον φαυλόκυκλο ύφεσης και χρέους.
Κάτι κάντε, ωρέ άχρηστοι, όπως θα σας προσφωνούσε ο Κολοκοτρώνης, να πάρει μπρος η μηχανή... Παραδείγματα: Νότια Κορέα, εισπράττει 30 δισ. από την εξαγωγή (όμως εξαγωγή) τσιπ μνήμης. Ισραήλ εξάγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας (αλλά προστιθέμενης)...

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης (προφανώς μακρυά από τους κομπασμούς του ημέτερου υπουργού της ψιλώ ονόματι Ανάπτυξης ) για αύξηση των εξαγωγών μας κατά 30 δισ. δολ. για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον φαυλόκυκλο ύφεσης και χρέους. Κάτι κάντε, ωρέ άχρηστοι, όπως θα σας προσφωνούσε ο Κολοκοτρώνης, να πάρει μπρος η μηχανή... Παραδείγματα: Νότια Κορέα, εισπράττει 30 δισ. από την εξαγωγή (όμως εξαγωγή) τσιπ μνήμης. Ισραήλ εξάγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας (αλλά προστιθέμενης)... Εμείς μόνο εισάγουμε, ουδέν εξάγουμε και μόνο καταναλώνουμε, ενώ ουδέν παράγουμε, ούτε εσπεριδοειδή, ούτε πατάτες, ούτε ψάρια, ούτε κρέας, ούτε ποδήλατα! Θέλω να μην έχει δίκαιο ο επικεφαλής του ονομαστού IFO (οικονομικού Ινστιτούτου στη Γερμανία) ο οποίος "προβλέπει" εμφύλιο στην Ελλάδα όσο διαπιστώνει ταυτότητα των νυν ελληνικών μέτρων με εκείνα τηε προ-χιτλερικής Γερμανίας. Να πω, άπαγε βλασφημίας!
Subtitle: 
Να αναγεννήσουμε την ελπίδα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7623-71-1
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Να αναγεννήσουμε την ελπίδα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7623-71-1
Book pages: 
224
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο