Product

Έρωτας και μοναξιά

Product

Έρωτας και πόλεμος

Έρωτας και ποιότητα ζωής του χθες και του σήμερα

Κωδικός:
131304
Manufacturer: 
Description: 

Με έντονα λυρική διάθεση παρουσιάζεται ο έρωτας και η ποιότητα ζωής σε δύο εντελώς διαφορετικές εποχές, του χθες και του σήμερα. Με τρόπο μοναδικό κάθε στίχος των ποιημάτων της συλλογής αυτής στάζει στις ψυχές των ευαίσθητων συνανθρώπων μας ένα ψυχικό χαμόγελο, με βαθύ νόημα της ζωντανής υπάρξεώς μας.

Τα ποιήματα αυτά αποτελούν μια περιπλάνηση στις στράτες του κόσμου, μια κοινωνική ανατομία, παρουσιάζοντας έννοιες όπως η τιμή, η αφοσίωση και ο έρωτας, που στην σημερινή εποχή αποτελούν συχνά παρελθόν.

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με έντονα λυρική διάθεση παρουσιάζεται ο έρωτας και η ποιότητα ζωής σε δύο εντελώς διαφορετικές εποχές, του χθες και του σήμερα. Με τρόπο μοναδικό κάθε στίχος των ποιημάτων της συλλογής αυτής στάζει στις ψυχές των ευαίσθητων συνανθρώπων μας ένα ψυχικό χαμόγελο, με βαθύ νόημα της ζωντανής υπάρξεώς μας. Τα ποιήματα αυτά αποτελούν μια περιπλάνηση στις στράτες του κόσμου, μια κοινωνική ανατομία, παρουσιάζοντας έννοιες όπως η τιμή, η αφοσίωση και ο έρωτας, που στην σημερινή εποχή αποτελούν συχνά παρελθόν.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89896-9-8
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89896-9-8
Book pages: 
164
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο