Product

Ίρβιν Γιάλομ, Για την ψυχοθεραπεία και την ανθρώπινη εμπειρία

Product

Ίριδα

Ίριδα

Κωδικός:
175928
Description: 

Μια αναδρομή στο παρελθόν, το κουβάρι της μνήμης που ξετυλίγεται, τα άψυχα που παίρνουν μορφή, τα βιώματα των παιδικών χρόνων καθοριστικά για τη συνέχεια, οι παλιές αγάπες κι ότι μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή. Οι περιπέτειες, οι φουρτούνες της καρδιάς, τα άγρια θηρία της καθημερινής ζωής και πολλές φορές ο εαυτός μας, τα συναισθήματά μας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Οι στερημένοι άνθρωποι κάνουν φτωχές επιλογές. Ψάχνουν αυτούς που θα υπηρετίσουν το πρότυπό τους, αυτούς που θα αναστήσουν χαμένα όνειρα και ελπίδες και... τα φαντάσματα που τους ακολουθούν.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια αναδρομή στο παρελθόν, το κουβάρι της μνήμης που ξετυλίγεται, τα άψυχα που παίρνουν μορφή, τα βιώματα των παιδικών χρόνων καθοριστικά για τη συνέχεια, οι παλιές αγάπες κι ότι μας ακολουθεί σε όλη μας τη ζωή. Οι περιπέτειες, οι φουρτούνες της καρδιάς, τα άγρια θηρία της καθημερινής ζωής και πολλές φορές ο εαυτός μας, τα συναισθήματά μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι στερημένοι άνθρωποι κάνουν φτωχές επιλογές. Ψάχνουν αυτούς που θα υπηρετίσουν το πρότυπό τους, αυτούς που θα αναστήσουν χαμένα όνειρα και ελπίδες και... τα φαντάσματα που τους ακολουθούν. Μια σχέση, μια αγάπη, δεν μοιάζει με ένα έργο που έχει μια αρχή και ένα τέλος. Δεν υπάρχει τέλος σε μια αγάπη όσο η σκέψη και η ελπίδα παρατείνει τη ζωή της...
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-7690-01-Χ
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-7690-01-Χ
Book pages: 
260
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο