Product

Ίσις αποκαλυμμένη

Product

Ίσις και Όσιρις

Ίσις αποκαλυμμένη

Κωδικός:
187064
Description: 

Με εμπεριστατωμένο τρόπο ανιχνεύεται η ιστορική βάση των θρησκειών, υποδεικνύοντας πως η κοινή τους ρίζα εδρεύει στο θρησκευτικό ένστικτο του ανθρώπου, ενώ έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία που πολλές φορές εσκεμμένα αγνοήθηκαν ή συνεχίζουν να αγνοούνται από τους θρησκευτικούς ηγέτες, ιδιαίτερα της Καθολικής Εκκλησίας.
Οι έρευνες των σύγχρονων ιστορικών σε ένα μεγάλο βαθμό έρχονται να επιβεβαιώσουν τις απόψεις της Ε. Π. Μπλαβάτσκι και να τη δικαιώσουν, παρόλο που καταγράφηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα.

14,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με εμπεριστατωμένο τρόπο ανιχνεύεται η ιστορική βάση των θρησκειών, υποδεικνύοντας πως η κοινή τους ρίζα εδρεύει στο θρησκευτικό ένστικτο του ανθρώπου, ενώ έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία που πολλές φορές εσκεμμένα αγνοήθηκαν ή συνεχίζουν να αγνοούνται από τους θρησκευτικούς ηγέτες, ιδιαίτερα της Καθολικής Εκκλησίας. Οι έρευνες των σύγχρονων ιστορικών σε ένα μεγάλο βαθμό έρχονται να επιβεβαιώσουν τις απόψεις της Ε. Π. Μπλαβάτσκι και να τη δικαιώσουν, παρόλο που καταγράφηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα. Συνεπώς, το έργο της παραμένει ουσιωδώς επίκαιρο σήμερα, καθώς οι σύγχρονες κοινωνίες οφείλουν να επαναπροσδιοριστούν σε σχέση με τα θρησκευτικά ιδεώδη και το ρόλο που διαδραματίζουν τα εκάστοτε ιερατεία.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-268-203-5
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-268-203-5
Book pages: 
216
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο