Product

Όλα για το κρασί

Product

Όλα για το μωρό από το Α ως το Ω

Όλα για το μέλι

Κωδικός:
159079
Description: 

Είμαι ένας κηφήνας! Ναι ένα κηφήνας, ο Αμβρόσιος 86. Μου ανατέθηκε από την κυψέλη μου να μιλήσω για το μέλι. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει το μέλι καλύτερα από μένα;
- Τι είναι το μέλι;
- Πώς παράγεται;
- Πώς συντηρείται;
- Ποιες είναι οι αλλοιώσεις και οι κίνδυνοι που το απειλούν;
- Πού κάνει καλό και γιατί πρέπει να τρώγεται;
Όλα για το μέλι λοιπόν, θα τα βρεις σε τούτο το βιβλίο. Τι είναι όμως το μέλι; Αν μη τι άλλο και πέρα απ' όλα είναι ένας... μύθος!

18,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είμαι ένας κηφήνας! Ναι ένα κηφήνας, ο Αμβρόσιος 86. Μου ανατέθηκε από την κυψέλη μου να μιλήσω για το μέλι. Ποιος άλλος θα μπορούσε να ξέρει το μέλι καλύτερα από μένα; - Τι είναι το μέλι; - Πώς παράγεται; - Πώς συντηρείται; - Ποιες είναι οι αλλοιώσεις και οι κίνδυνοι που το απειλούν; - Πού κάνει καλό και γιατί πρέπει να τρώγεται; Όλα για το μέλι λοιπόν, θα τα βρεις σε τούτο το βιβλίο. Τι είναι όμως το μέλι; Αν μη τι άλλο και πέρα απ' όλα είναι ένας... μύθος! Στις μέρες μας υπάρχει μία τάση για απομυθοποίηση των πάντων, για κατακρήμνηση των ειδώλων, για αμφισβήτηση. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος. Απλά θα πως ότι εγώ, σε τούτο το βιβλίο, δεν προσπαθώ να απομυθοποιήσω το μέλι. Τα λέω όλα για το μέλι... Ίσως θα μπορούσε μάλιστα να με κατηγορήσει κάποιος για συντήρηση του μύθου του μελιού. Δικαίωμά του. Εγώ δεν είμαι παρά ένας εφήμερος κηφήνας και κάθε κατηγορία για υστεροβουλία ή ο,τιδήποτε άλλο, θα έπεφτε στο κενό...! Εξ' άλλου οι αξίες στη ζωή είναι κάτι πολύ σχετικό. Εσύ έχεις ας πούμε, το χρυσάφι. Εδώ δεν το βάζω μπροστά σε μία κουταλιά μέλι! Διάβασε το βιβλίο αυτό και θα καταλάβεις τι εννοώ. Αν μη τι άλλο: Διαβάζεται "γλυκά" σχεδόν "τρώγεται"!
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-99316-5-0
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-99316-5-0
Book pages: 
263
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο