Product

Όταν άνθιζαν τα κολοκύθια

Product

Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την επανάσταση

Όταν ανθίζουν τα μανουσάκια

Κωδικός:
162946
Description: 

Ο λόγος τής ποιήτριας είναι απλός και κατανοητός. Οι στίχοι της ουσιώδεις, αποτελούμενοι από λέξεις χρωματιστές, ζωγραφίζουν ποικίλα θέματα της καθημερινότητας της ζωής και πολλές φορές του εσωτερικού κόσμου μας.

Γεμάτη ιδέες η ποίηση της δημιουργού, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες. Η επιθυμία της είναι ζωντανή και δυνατή. Ο σκοπός της γρήγορα αποκρυσταλλώνεται: Παροτρύνει η ποιήτρια για ν' ακούσει. Δε διατάζει, αλλά χαρτογραφεί και παράλληλα χαράζει την πορεία που θα ακολουθήσει και η ίδια.

Δείγμα γραφής:

ΣΙΩΠΗΣΕ

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο λόγος τής ποιήτριας είναι απλός και κατανοητός. Οι στίχοι της ουσιώδεις, αποτελούμενοι από λέξεις χρωματιστές, ζωγραφίζουν ποικίλα θέματα της καθημερινότητας της ζωής και πολλές φορές του εσωτερικού κόσμου μας. Γεμάτη ιδέες η ποίηση της δημιουργού, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες. Η επιθυμία της είναι ζωντανή και δυνατή. Ο σκοπός της γρήγορα αποκρυσταλλώνεται: Παροτρύνει η ποιήτρια για ν' ακούσει. Δε διατάζει, αλλά χαρτογραφεί και παράλληλα χαράζει την πορεία που θα ακολουθήσει και η ίδια. Δείγμα γραφής: ΣΙΩΠΗΣΕ Μη ρωτάς. Οι μορφές των σκέψεων εμπλέκονται σε άλυτες αντιφάσεις και η μία δοξασία, εναντιώνεται στην άλλη. Μην περιμένεις απόκριση. Νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι τα έσχατα και εν μέσω αμφιβολιών, αρνείσαι.
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-426-606-3
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-426-606-3
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο