Product

Όταν οι γονείς χωρίζουν

Product

Όταν οι γυναίκες της Γαλλίας αναζητούσαν το όνομα... ή Γιατί η γλώσσα τις ήθελε αόρατες

Όταν οι γυναίκες βγαίνουν να χορέψουν

Κωδικός:
192970
Description: 

Η αριστουργηματική ιστορία "Όταν οι γυναίκες βγαίνουν να χορέψουν", από την ομότιτλη συλλογή του Έλμορ Λέοναρντ του 2002, επιλέχτηκε στα καλύτερα αστυνομικά διηγήματα της Αμερικής για το 2003, ενώ το 2010 συμπεριελήφθη στην ανθολογία "The Best American Noir of the Century" που εξέδωσε ο James Ellroy με τον Otto Penzler.

Όπως γράφει ο Τζέημς Ελλρόυ, είναι "μια διδακτική ιστορία για το πόσο πρέπει κανείς να προσέχει τι ακριβώς εύχεται να του συμβεί".

3,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η αριστουργηματική ιστορία "Όταν οι γυναίκες βγαίνουν να χορέψουν", από την ομότιτλη συλλογή του Έλμορ Λέοναρντ του 2002, επιλέχτηκε στα καλύτερα αστυνομικά διηγήματα της Αμερικής για το 2003, ενώ το 2010 συμπεριελήφθη στην ανθολογία "The Best American Noir of the Century" που εξέδωσε ο James Ellroy με τον Otto Penzler. Όπως γράφει ο Τζέημς Ελλρόυ, είναι "μια διδακτική ιστορία για το πόσο πρέπει κανείς να προσέχει τι ακριβώς εύχεται να του συμβεί". Είναι η ιστορία μιας κοκκινομάλλας πρώην στριπτηζέζ που παντρεύτηκε έναν επιτυχημένο Πακιστανό πλαστικό χειρουργό στο Παλμ Μπητς και της Κολομβιανής υπηρέτριάς της, με φόντο μια πολυτελή βίλα με πισίνα. Υπαινικτικός ευφυής διάλογος, μαύρο χιούμορ, ανατρεπτική εξέλιξη: τα χαρακτηριστικά της γραφής του Έλμορ Λέοναρντ.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-505-101-Χ
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-505-101-Χ
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο