Product

Όταν το γέλιο στέγνωνε το δάκρυ

Product

Όταν το δάσος μπήκε στην πόλη

Όταν το γκρίζο σκεπάσει το γαλάζιο

Κωδικός:
185168
Description: 

Δεκαπέντε διηγήματα, που πηγάζουν μέσα από τη σημερινή πραγματικότητα και καταπιάνονται με κοινωνικά ως επί το πλείστον προβλήματα της σημερινής ζωής.

Όλα σχεδόν τα περιστατικά της κάθε υπόθεσης έχουν πηγή τους πραγματικά γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και έχουν καταγραφεί και αξιολογηθεί από τον συγγραφέα που με αρκετή φαντασία και τόλμη, δίνει μέσα από το γραπτό του λόγο το στίγμα της σημερινής κοινωνίας, όπως την έχουν αλλοιώσει το συμφέρον και η ύλη που έχουν εγκλωβίσει επικίνδυνα μέσα στα αόρατα πλοκάμια τους ιδανικά και αξίες.

8,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεκαπέντε διηγήματα, που πηγάζουν μέσα από τη σημερινή πραγματικότητα και καταπιάνονται με κοινωνικά ως επί το πλείστον προβλήματα της σημερινής ζωής. Όλα σχεδόν τα περιστατικά της κάθε υπόθεσης έχουν πηγή τους πραγματικά γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και έχουν καταγραφεί και αξιολογηθεί από τον συγγραφέα που με αρκετή φαντασία και τόλμη, δίνει μέσα από το γραπτό του λόγο το στίγμα της σημερινής κοινωνίας, όπως την έχουν αλλοιώσει το συμφέρον και η ύλη που έχουν εγκλωβίσει επικίνδυνα μέσα στα αόρατα πλοκάμια τους ιδανικά και αξίες. ....Ο Χρίστος είχε βάλει μπρος τη μηχανή του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του. Πίστευε ότι ο εντελώς άδειος δρόμος τού έδινε το δικαίωμα να αναπτύξει απεριόριστη ταχύτητα. Το πρώτο φανάρι το πέρασε κόκκινο, το ίδιο έκανε και με το δεύτερο. Είχε την εντύπωση ότι η νύκτα του προσφερόταν άνετα για παρανομία χωρίς συνέπειες. Ακόμη και το προστατευτικό του κράνος, που ποτέ δεν έβγαζε από το κεφάλι του, εκείνο το βράδυ το είχε κρεμάσει στο τιμόνι της μηχανής. Στο τρίτο φανάρι ανάπτυξε ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα, όμως, αυτή τη φορά δε στάθηκε τόσο τυχερός όσο τις προηγούμενες. Ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση βρέθηκε στο δρόμο του. Δυστυχώς δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει. Από τη σύγκρουση, που ήταν βίαιη, τίποτα δεν έμεινε στη θέση του. Μηχανή και αυτοκίνητο έγιναν μια άμορφη μάζα σιδερικών....
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
9963-666-61-2
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
9963-666-61-2
Book pages: 
145
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο