Product

Ό,τι απέμεινε

Product

Ό,τι απομένει είναι σιωπή

Ό,τι απομένει

Κωδικός:
132230
Manufacturer: 
Description: 

"Ό,τι απομένει". Μια ολοζώντανη καταγραφή αναμνήσεων, ένα βασανιστικό ημερολόγιο ενός κοριτσιού από την εργατική τάξη, η οποία φτάνει να κερδίσει βραβείο ως τηλεοπτικός παραγωγός και να παντρευτεί έναν πρίγκιπα, τον Άντονι Ράτζιγουιλ. Ο Άντονι κατάγεται από γενιά Πολωνών ευγενών και είναι ανιψιός του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Η Καρόλ μεγάλωσε σε ένα μικρό προάστιο, σε μια οικογένεια γεμάτη εκκεντρικούς χαρακτήρες.

16,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Ό,τι απομένει". Μια ολοζώντανη καταγραφή αναμνήσεων, ένα βασανιστικό ημερολόγιο ενός κοριτσιού από την εργατική τάξη, η οποία φτάνει να κερδίσει βραβείο ως τηλεοπτικός παραγωγός και να παντρευτεί έναν πρίγκιπα, τον Άντονι Ράτζιγουιλ. Ο Άντονι κατάγεται από γενιά Πολωνών ευγενών και είναι ανιψιός του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι. Η Καρόλ μεγάλωσε σε ένα μικρό προάστιο, σε μια οικογένεια γεμάτη εκκεντρικούς χαρακτήρες. Τα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας τα περνούσε με τους παππούδες της και ένα αλλόκοτο συνονθύλευμα από θείες και θείους σε ένα σπίτι χωρίς υδραυλικά, στις όχθες ενός λασπωμένου παραπόταμου, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Στα δεκαεννέα της ξεχύθηκε να βρει μια διαφορετική ζωή στη Νέα Υόρκη. Η καριέρα της στο Τμήμα Ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου ΑΒC την έκανε να φτάσει μέχρι τα προσφυγικά στρατόπεδα στην Καμπότζη, σε ένα καταφύγιο στο Τελ Αβίβ, και στο σκηνικό των δολοφονιών της υπόθεσης Μενέντεζ. Ο γάμος της με τον Άντονι της φανέρωσε τον παλαιότερο κόσμο των Ευρωπαίων ευγενών και τον νεότερο κόσμο της αμερικανικής αριστοκρατίας. Το "Ό,τι απομένει" ξεκινάει με απώλεια και καταλήγει σε απώλεια. Ένα μικρό αεροπλάνο βυθίζεται στον ωκεανό. Το αεροπλάνο μεταφέρει τον Τζον Κένεντι, ξάδερφο του Άντονι, και την Κάρολιν Μπεσέτ Κένεντι, καλύτερη φίλη της Καρόλ. Τρεις εβδομάδες αργότερα ο Άντονι πεθαίνει από καρκίνο. Το καλοκαίρι του αεροπορικού δυστυχήματος, οι τέσσερις φίλοι σχεδίαζαν να κάνουν ευχάριστες τις τελευταίες μέρες του Άντονι. Κι όμως, η Καρόλ και ο Άντονι ήταν αυτοί που έμειναν να θρηνήσουν τον Τζον και την Κάρολιν, ακόμα κι όταν η Καρόλ προετοίμαζε τη νεκρώσιμη τελετή του συζύγου της. Η ιστορία της Καρόλ Ράτζιγουιλ μοιάζει με παραμύθι και τραγωδία μαζί· και την αφηγείται με ευθύτητα και ειλικρίνεια, όπως ακριβώς την έζησε.
Subtitle: 
Μια ανάμνηση πεπρωμένου, φιλίας και έρωτα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6751-12-0
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καρόλ Ράτζιγουιλ εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Τμήμα Ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου ABC για δεκαπέντε χρόνια και έχει βραβευτεί για τη δουλειά της. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη και ετοιμάζει ένα μυθιστόρημα.

Subtitle: 
Μια ανάμνηση πεπρωμένου, φιλίας και έρωτα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6751-12-0
Book pages: 
333
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο