Product

Ότο Ρεχάγκελ

Product

Ου δίκαιον έστιν ετέρων ορθόδοξοι ετέρων ορθοδόξων κατηγορείν εν ουδενί πράγματι

Ότσι τσιόρνιγια (Μαύρα μάτια)

Κωδικός:
14658
Description: 

"Μεγάλη Παρασκευή. Τέτοια μέρα αποφάσισα ή μου 'τυχε να φύγω. Τα παράπονα με φάγανε όλα αυτά τα χρόνια. Το παράπονο με συντροφεύει και τώρα· δεν πρόλαβα την Ανάσταση, είναι λιγοστοί οι λυπημένοι, μυρίζει η άνοιξη."

8,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μεγάλη Παρασκευή. Τέτοια μέρα αποφάσισα ή μου 'τυχε να φύγω. Τα παράπονα με φάγανε όλα αυτά τα χρόνια. Το παράπονο με συντροφεύει και τώρα· δεν πρόλαβα την Ανάσταση, είναι λιγοστοί οι λυπημένοι, μυρίζει η άνοιξη." Την ώρα του Επιτάφιου Θρήνου ένας άνθρωπος αναχωρεί για τους ουρανούς – για την αιώνια πλήξη. Καθώς περιπλανιέται σαν αεράκι ανάμεσα σε αυτούς που αφήνει πίσω του, ανακαλεί τη ζωή που έζησε, κυρίως κάποιες παλιές ιστορίες που σιωπηλά κουβάλησε μέσα του, σαν προίκα και σαν μαράζι: μια βόμβα που δεν έσκασε και ο φίλος που φορτώθηκε την υποψία της προδοσίας, μια αγάπη που δεν τέλειωσε και η γυναίκα που τα μαύρα μάτια της του έκαψαν για πάντα την ψυχή. Στον Άλλο Κόσμο που τον περιμένει, ανομολόγητα μυστικά θα φανερωθούν, ερωτήματα που τον βασάνισαν και άλυτα αινίγματα θα απαντηθούν, κι έτσι θα μπορέσει να βρει τη λύτρωση που αναζητούσε και επιτέλους να αναπαυθεί.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-03-2570-7
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπράμος γεννήθηκε το 1952 στην Τρίπολη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει συνεργαστεί στα σενάρια των ταινιών "Ήταν ένας ήσυχος θάνατος" της Φρίντας Λιάππα, "Καλή πατρίδα, σύντροφε" του Λευτέρη Ξανθόπουλου, "Κλοιός" του Κώστα Κουτσομύτη, "Ξένια" του Πατρίς Βιβανκός, "Terra incognita" του Γιάννη Τυπάλδου, κ.ά. Έχει γράψει δοκίμια για τον κινηματογράφο και έχει εκδώσει τις συλλογές διηγημάτων "Βρεγμένο ρούχο" (1993) και "Άσπρα γένια" (2006) και το μυθιστόρημα "Ότσι τσιόρνιγια (Μαύρα μάτια)", 1999.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-03-2570-7
Book pages: 
170
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο