Product

Ώρες δημιουργικής εργασίας στο μάθημα της γλώσσας μου για τους μαθητές της ΣΤ΄ δημοτικού

Product

Ώρες ελευθερίας: Βαλκανικοί Πόλεμοι· 100 χρόνια: Η σύγκρουση με τη Βουλγαρία

Ώρες ελευθερίας: Βαλκανικοί Πόλεμοι· 100 χρόνια: Από τη Μελούνα στη Θεσσαλονίκη

Κωδικός:
177425
Description: 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τους Βαλκανικούς Πολέμους, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και "Η Καθημερινή" παρουσιάζουν τη συγκλονιστική ιστορία του λαμπρότερου στρατιωτικού άθλου της σύγχρονης Ελλάδας.

Σε μια περίοδο κατήφειας και εσωστρέφειας, η ανά χείρας έκδοση υπενθυμίζει το μεγαλείο του ελληνισμού όταν είναι ενωμένος, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη μεγάλη επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και του Ανατολικού Αιγαίου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τους Βαλκανικούς Πολέμους, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και "Η Καθημερινή" παρουσιάζουν τη συγκλονιστική ιστορία του λαμπρότερου στρατιωτικού άθλου της σύγχρονης Ελλάδας. Σε μια περίοδο κατήφειας και εσωστρέφειας, η ανά χείρας έκδοση υπενθυμίζει το μεγαλείο του ελληνισμού όταν είναι ενωμένος, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη μεγάλη επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και του Ανατολικού Αιγαίου. Τα γεγονότα που εξιστορούνται στις σελίδες των τριών τόμων του έργου αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι οι αντοχές του έθνους μας είναι ανεξάντλητες. Ότι, ακόμη και στο σκοτάδι της πιο βαθιάς νύχτας, οι Έλληνες μπορούμε να βρούμε το δρόμο. Περιέχονται τα κείμενα: - Αλέξης Παπαχελάς, "Από την κρίση στην αναγέννηση" - Νικόλαος Ι. Μέρτζος, πρόλογος, "Η ιστορία ενός θαύματος" - Ευάνθης Χατζηβασιλείου, εισαγωγή, "Βαλκανικοί Πόλεμοι - έναν αιώνα μετά" - Ιάκωβος Δ. Μιχαηλίδης, "Η πορεία προς τους Βαλκανικούς Πολέμους" - Χρονολόγιο των Βαλκανικών Πολέμων Πρώτος Βαλκανικός Πόλεμος: στη Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 1912
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-475-195-6
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-475-195-6
Book pages: 
79
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3