Product

Α μπε μπα μπλομ

Product

Α' Παγκόσμιος Πόλεμος

Α να χαθείς, Μπούφο!

Κωδικός:
86654
Description: 

...Οι εικόνες του παρελθόντος είναι θαμπές, ξεθωριασμένες. Προσπάθησα κάνοντας ένα δύσκολο ταξίδι στο χρόνο να γυρίσω σε μέρη και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή και το χαρακτήρα μου...
Η Γιώτα θα αναγκαστεί να φύγει από το χωριό της σε πολύ μικρή ηλικία. Παίρνοντας μαζί της τα χρώματα και τις μυρωδιές του χωριού της που τόσο της άρεσαν, θα αναζητήσει την ασφάλεια, το χαμόγελο αλλά και την ίδια της την ταυτότητα.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

...Οι εικόνες του παρελθόντος είναι θαμπές, ξεθωριασμένες. Προσπάθησα κάνοντας ένα δύσκολο ταξίδι στο χρόνο να γυρίσω σε μέρη και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή και το χαρακτήρα μου... Η Γιώτα θα αναγκαστεί να φύγει από το χωριό της σε πολύ μικρή ηλικία. Παίρνοντας μαζί της τα χρώματα και τις μυρωδιές του χωριού της που τόσο της άρεσαν, θα αναζητήσει την ασφάλεια, το χαμόγελο αλλά και την ίδια της την ταυτότητα. Ο αναγνώστης παρακολουθεί μια αληθινή, συγκινητική διαδρομή σαράντα χρόνων, από το 1965 έως σήμερα. Το μικρό μεγάλο ταξίδι της ηρωίδας θα ξυπνήσει θύμησες σε πολλούς Έλληνες που βίωσαν παρόμοιες καταστάσεις και θα συγκινήσει νεότερες γενιές με την περιγραφή εικόνων που έχουν πια σβηστεί.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-302-225-Χ
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γιώτα Κουλούρη - Κανέλλου γεννήθηκε στη Δαφνιώτισσα Ηλείας - ένα μικρό χωριό της Πελοποννήσου. Σήμερα εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο και ζει στην Αθήνα με την οικογένειά της.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-302-225-Χ
Book pages: 
126
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο