Product

Α! και Α!

Product

Α. Αϊνστάιν και Π. Σαντορίνης

Αµερικανικό πολιτικό σύστηµα και εξωτερική πολιτική

Κωδικός:
78070
Manufacturer: 
Description: 

Μια συνολική εικόνα της πολιτικής εξέλιξης των ΗΠΑ από το 1945 µέχρι το 2002, µια σφαιρική γνώση για τη λειτουργία του αµερικανικού πολιτικού συστήµατος, µια ανάλυση της µεταπολεµικής διεθνούς πολιτικής από τη σκοπιά της
σηµαντικότερης δύναµης της εποχής. Αντλεί από τη µεγάλη βιβλιογραφία τριών επιστηµών, της πολιτικής επιστήµης, των διεθνών σχέσεων και της ιστορίας, παραθέτοντας τα σηµαντικότερα πορίσµατά τους σε µια σύνθεση που αντικατοπτρίζει τις αντιλήψεις του συγγραφέα.

24,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια συνολική εικόνα της πολιτικής εξέλιξης των ΗΠΑ από το 1945 µέχρι το 2002, µια σφαιρική γνώση για τη λειτουργία του αµερικανικού πολιτικού συστήµατος, µια ανάλυση της µεταπολεµικής διεθνούς πολιτικής από τη σκοπιά της σηµαντικότερης δύναµης της εποχής. Αντλεί από τη µεγάλη βιβλιογραφία τριών επιστηµών, της πολιτικής επιστήµης, των διεθνών σχέσεων και της ιστορίας, παραθέτοντας τα σηµαντικότερα πορίσµατά τους σε µια σύνθεση που αντικατοπτρίζει τις αντιλήψεις του συγγραφέα.
Subtitle: 
1945-2002
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7803-22-1
Publication Place: 
Αθήνα

Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου είναι καθηγητής διεθνών σχέσεων και στρατηγικών σπουδών στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ). Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Subtitle: 
1945-2002
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7803-22-1
Publication Place: 
Αθήνα