Product

Αγάπα με

Product

Αγάπα τον εαυτό σου

Αγάπα τη ζωή

Κωδικός:
132700
Αuthor: 
Description: 

Ο Στέιν και η Κάρμεν είναι ένα νεαρό ζευγάρι. Ζουν στο Άμστερνταμ με τη μικρή κόρη τους. Είναι νέοι, όμορφοι, επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι... Τι είναι όμως ευτυχία; Μπορεί η ζωή αλλά και η αγάπη να ακολουθήσουν ένα δρόμο χωρίς πληγές, συγκρούσεις, λοξοδρομήσεις, αναρωτήσεις, αγωνία, απώλεια; Ο Στέιν και η Κάρμεν θα το ανακαλύψουν βήμα βήμα, όχι χωρίς πόνο, όχι χωρίς κόστος... Και θα αναγνωρίσουν ότι η αγάπη μαθαίνεται και επιβεβαιώνεται κάθε μέρα... Kαι ότι πάντα υπάρχει χώρος για συγχώρεση.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Στέιν και η Κάρμεν είναι ένα νεαρό ζευγάρι. Ζουν στο Άμστερνταμ με τη μικρή κόρη τους. Είναι νέοι, όμορφοι, επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι... Τι είναι όμως ευτυχία; Μπορεί η ζωή αλλά και η αγάπη να ακολουθήσουν ένα δρόμο χωρίς πληγές, συγκρούσεις, λοξοδρομήσεις, αναρωτήσεις, αγωνία, απώλεια; Ο Στέιν και η Κάρμεν θα το ανακαλύψουν βήμα βήμα, όχι χωρίς πόνο, όχι χωρίς κόστος... Και θα αναγνωρίσουν ότι η αγάπη μαθαίνεται και επιβεβαιώνεται κάθε μέρα... Kαι ότι πάντα υπάρχει χώρος για συγχώρεση. Το μυθιστόρημα του Ρέι Κλούουν, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκόσμια, είναι ένας ύμνος στην αγάπη, δοσμένος με τρόπο άλλοτε χιουμοριστικό, άλλοτε ωμό, άλλοτε σαρκαστικό, χωρίς να λείπει στιγμή η τρυφερή ανθρώπινη ματιά ενός ανθρώπου που είναι διατεθειμένος να υποφέρει για να μάθει να αγαπά.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1788-5
Book pages: 
355
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρέι Κλούουν γεννήθηκε το 1964. Πριν ασχοληθεί με τη συγγραφή εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ. Ζει στο Άμστερνταμ με τη μικρή του κόρη Εύα.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-14-1788-5
Book pages: 
355
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο