Product

Αγία Παρασκευή η παρθενομάρτυς

Product

Αγία Πετρούπολη

Αγία πεθερά

Κωδικός:
189659
Description: 

Πεθερόπληκτοι και πεθερόπληκτες όλου τού κόσμου ενωθείτε! Η ισχύς εν τη ενώσει, κι η ...αγία πεθερά σ' ελεύθερη πτώση...

...Οι απανταχού πεθερόπληκτοι-πεθερόπληκτες, κατέφτασαν αυθορμήτως στο χωριό οργανωμένοι σε ισχυρή συμμαχία, κόντρα στην αιώνια τής ραδιο-αρβύλας, απύθμενη βλακεία... Κανονικό συλλαλητήριο!

8,06 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πεθερόπληκτοι και πεθερόπληκτες όλου τού κόσμου ενωθείτε! Η ισχύς εν τη ενώσει, κι η ...αγία πεθερά σ' ελεύθερη πτώση... ...Οι απανταχού πεθερόπληκτοι-πεθερόπληκτες, κατέφτασαν αυθορμήτως στο χωριό οργανωμένοι σε ισχυρή συμμαχία, κόντρα στην αιώνια τής ραδιο-αρβύλας, απύθμενη βλακεία... Κανονικό συλλαλητήριο! Μάρτυρες όλοι στο γάμο τής Λευτεριάς και του Αρίστου. Μπροστά-μπροστά οι κοπελιές, ασύγκριτα δυναμικές! "Λευτεριά προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!", εμψυχώνουν με την αλληλεγγύη τους την νύφη, που τις καλωσορίζει με τ' αριστερό χέρι σηκωμένο ψηλά και σφιγμένη τη γροθιά. Μα κι ο γαμπρός σταράτα, φιλότιμο και μπέσα τής ζήσης του η στράτα, μ' ανάστημα ψυχής τρανό, κρατά τρυφερά την αγαπημένη του αγκαλιά, χαϊδεύοντας ολοένα την ...στρογγυλεμένη της κοιλιά. Κι η ...αγία πεθερά;;; Απλά, ...ξεδοντιάστηκε για πάντα και προκαταβολικά.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9492-45-2
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9492-45-2
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο