Product

Αγάθων ή πανικός στη Βαϊμάρη

Product

Άγαλμα πνοής. Αιθρία

Αγαλλιασώμεθα τω Κυρίω

Κωδικός:
168224
Description: 

Οι ψαλμοί, ποιήματα τα οποία συνέθεσε και μελοποίησε, ο βασιλέας Δαβίδ και εμπνευσμένοι ψαλμωδοί, είναι ο καθημερινός πνευματικός άρτος, τον οποίον ακένωτα επιδαψιλεύει δια της λατρείας η εκκλησία στους πιστούς.

Όσοι ψαλμοί περιλαμβάνονται στον παρόντα τόμο, προσφιλής και ακάματος κατήχηση του Γέροντα Αιμιλιανού, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη πίστεως, ακοίμητη λυχνία, θησαυρό θείας γνώσεως και πηγή ανέκφραστης χαράς. ΄Έτσι η ερμηνεία των ψαλμών καθίσταται έργο πνευματικό εσαεί.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ψαλμοί, ποιήματα τα οποία συνέθεσε και μελοποίησε, ο βασιλέας Δαβίδ και εμπνευσμένοι ψαλμωδοί, είναι ο καθημερινός πνευματικός άρτος, τον οποίον ακένωτα επιδαψιλεύει δια της λατρείας η εκκλησία στους πιστούς. Όσοι ψαλμοί περιλαμβάνονται στον παρόντα τόμο, προσφιλής και ακάματος κατήχηση του Γέροντα Αιμιλιανού, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη πίστεως, ακοίμητη λυχνία, θησαυρό θείας γνώσεως και πηγή ανέκφραστης χαράς. ΄Έτσι η ερμηνεία των ψαλμών καθίσταται έργο πνευματικό εσαεί. Η γεμάτη ενθουσιασμό και θεολογική γνώση, ερμηνεία των ψαλμών του σεβαστού Γέροντα, γίνεται με τον παρόντα τόμο για κάθε αναγνώστη πολύτιμο κτήμα.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-518-392-7
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-518-392-7
Book pages: 
415
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο