Product

Αγνώστου μητρός

Product

Αγνώστου πατρός

Αγνώστου πατρός

Κωδικός:
79826
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Κανένα παιδί δεν αγαπήθηκε περισσότερο από σένα, Νταίζη".
Η Νταίζη, γλυκιά αλλά και επιπόλαιη, είναι ευχαριστημένη, δεν ξέρει όμως τι θέλει από τη ζωή. Είκοσι πέντε χρονών, χάνει τη θετή της μητέρα, που της αφήνει ένα λεύκωμα με άγνωστες πληροφορίες για την καταγωγή της.
Η Νταίζη αποφασίζει να βρει την αληθινή της μητέρα. Μήπως όμως, ξετυλίγοντας το νήμα τού παρελθόντος, θέτει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον θετό της πατέρα και με τον αγαπημένο της;
Από αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, αποκαλύπτεται μια συγκλονιστική ιστορία αθωότητας και διαφθοράς.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Κανένα παιδί δεν αγαπήθηκε περισσότερο από σένα, Νταίζη". Η Νταίζη, γλυκιά αλλά και επιπόλαιη, είναι ευχαριστημένη, δεν ξέρει όμως τι θέλει από τη ζωή. Είκοσι πέντε χρονών, χάνει τη θετή της μητέρα, που της αφήνει ένα λεύκωμα με άγνωστες πληροφορίες για την καταγωγή της. Η Νταίζη αποφασίζει να βρει την αληθινή της μητέρα. Μήπως όμως, ξετυλίγοντας το νήμα τού παρελθόντος, θέτει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον θετό της πατέρα και με τον αγαπημένο της; Από αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, αποκαλύπτεται μια συγκλονιστική ιστορία αθωότητας και διαφθοράς.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-410-307-5
Book pages: 
562
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λέσλυ Πηρς γεννήθηκε στο Ρότσεστερ του Κεντ, αλλά ζει στο Μπρίστολ πάνω από είκοσι πέντε χρόνια. Έχει τρεις κόρες κι έναν εγγονό. Θεωρείται η σύγχρονη "βασίλισσα του ρομαντικού μυθιστορήματος".

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-410-307-5
Book pages: 
562
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο