Product

Αειφορική ανάπτυξη γεωργικών πόρων

Product

Αειφορική διαχείριση εδαφικών πόρων

Αειφορική γεωργία και ανάπτυξη

Κωδικός:
103060
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της αειφορικής γεωργίας και στην ανθρωποκεντρική αντίληψή της. Επομένως ο αναγνώστης του θα εμπλουτίσει τις γνώσεις στην αειφορική γεωργία, θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές της και θα προκληθεί να αναζητήσει συμπληρωματικές πηγές για την εφαρμογή της.
Ηλίας Ελευθεροχωρινός
Καθηγητής Ζιζανιολογίας Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ.

20,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της αειφορικής γεωργίας και στην ανθρωποκεντρική αντίληψή της. Επομένως ο αναγνώστης του θα εμπλουτίσει τις γνώσεις στην αειφορική γεωργία, θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές της και θα προκληθεί να αναζητήσει συμπληρωματικές πηγές για την εφαρμογή της. Ηλίας Ελευθεροχωρινός Καθηγητής Ζιζανιολογίας Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8065-34-8
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Κ. Σιάρδος είναι ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Είναι πτυχιούχος γεωπονίας της Γεωπονικής Σχολής και Οικονομικών Επιστημών του Τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος M.Sc. στην αγροτική οικονομία, με ειδίκευση στη γεωργική ανάπτυξη, του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και διδακτορικού διπλώματος, με εξειδίκευση στις γεωργικές εφαρμογές (επικοινωνία και πληροφόρηση του αγροτικού πληθυσμού), του Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Διδάσκει γεωργικές εφαρμογές και αγροτική κοινωνιολογική έρευνα στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της ομώνυμης διατομεακής κατεύθυνσης. Το ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο του καλύπτει το χώρο της αγροτικής κοινωνιολογίας, της επικοινωνίας και πληροφόρησης του αγροτικού πληθυσμού και της αγροτικής ανάπτυξης, ενώ έχει πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων σε θέματα αειφορικής και βιολογικής γεωργίας.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8065-34-8
Book pages: 
319
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο