Product

Μεγάλες μορφές του παγκόσμιου τεκτονισμού: Αθλητισμός

Product

Αθλητισμός και γυμνότητα στην αρχαία Ελλάδα

Αθλητισμός και management

Κωδικός:
64696
Manufacturer: 
Description: 

Σκοπός του παρόντος έργου είναι η επιβοήθηση της προσέγγισης της διοικητικής επιστήμης και πρακτικής με το χώρο του αθλητισμού και η προώθηση της Διοίκησης Αθλητισμού (Sport Management) ως ένα ανερχόμενο πεδίο ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ενασχόλησης, το οποίο παρέχει εκείνα τα εργαλεία και τις δεξιότητες που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη στην καλύτερη οργάνωση και περαιτέρω εξέλιξη του αθλητισμού.

9,03 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός του παρόντος έργου είναι η επιβοήθηση της προσέγγισης της διοικητικής επιστήμης και πρακτικής με το χώρο του αθλητισμού και η προώθηση της Διοίκησης Αθλητισμού (Sport Management) ως ένα ανερχόμενο πεδίο ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ενασχόλησης, το οποίο παρέχει εκείνα τα εργαλεία και τις δεξιότητες που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη στην καλύτερη οργάνωση και περαιτέρω εξέλιξη του αθλητισμού. Το βιβλίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους εμπλέκονται στα διοικητικά πράγματα του αθλητισμού (επαγγελματικού και ερασιτεχνικού), σπουδαστές αθλητικών επιστημών, προπονητές, αθλητικούς συντάκτες αλλά και "σκεπτόμενους" φιλάθλους.
Subtitle: 
Σε αναζήτηση κοινής γλώσσας
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7014-31-6
Book pages: 
165
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Θ. Γιαννόπουλος γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1966. Σπούδασε στατιστική και πληροφορική στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Stirling της Σκωτίας. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε έναν από τους έξι μεγάλους διεθνείς ελεγκτικούς και συμβουλευτικούς οίκους, ενώ παράλληλα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (EASM).

Subtitle: 
Σε αναζήτηση κοινής γλώσσας
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-7014-31-6
Book pages: 
165
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο