Product

Άλαν Τιούρινγκ

Product

Αλαντίν

Αλάνθαστη στρατηγική για κάθε σου επιθυμία

Κωδικός:
70703
Αuthor: 
Description: 

Οι Τζακ Κάνφιλντ και Μαρκ Βίκτορ Χάνσεν, συγγραφείς που έχουν πουλήσει περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια βιβλία σ' όλο τον κόσμο, που έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, ξέρουν πολύ καλά τη στρατηγική της επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής. Επίσης, ο Λες Χιούιτ, από τους κορυφαίους "προπονητές" της Αμερικής, μεγιστοποιεί με τις δικές του εκπληκτικές μεθόδους τα οφέλη που θα αποκομίσεις από αυτό το βιβλίο. Και οι τρεις μαζί σε οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στη επιτυχία των επαγγελματικών και των προσωπικών σου στόχων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Τζακ Κάνφιλντ και Μαρκ Βίκτορ Χάνσεν, συγγραφείς που έχουν πουλήσει περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια βιβλία σ' όλο τον κόσμο, που έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, ξέρουν πολύ καλά τη στρατηγική της επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής. Επίσης, ο Λες Χιούιτ, από τους κορυφαίους "προπονητές" της Αμερικής, μεγιστοποιεί με τις δικές του εκπληκτικές μεθόδους τα οφέλη που θα αποκομίσεις από αυτό το βιβλίο. Και οι τρεις μαζί σε οδηγούν με απόλυτη σιγουριά στη επιτυχία των επαγγελματικών και των προσωπικών σου στόχων. Οι στρατηγικές αυτού του βιβλίου θα τριπλασιάσουν το εισόδημά σου, θα διπλασιάσουν τον ελεύθερο χρόνο σου και θα κάνουν πραγματικά "σημαντικές" τις σημαντικές σου σχέσεις!
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7604-56-3
Book pages: 
441
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων "Βάλσαμο για την Ψυχή", η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers της New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται επίσης τα βιβλία "Μάθετε να διεκδικείτε" και να "Παίρνετε αυτά που θέλετε" και "Τόλμησε και θα νικήσεις".
Ο Jack Canfield συμμετείχε, επίσης, στην ταινία και το βιβλίο "Το Μυστικό", που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7604-56-3
Book pages: 
441
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο