Product

Αλγόριθμοι σε C

Product

Αλγόριθμοι σε Java

Αλγόριθμοι σε C++

Κωδικός:
106815
Description: 

Η τρίτη αναθεωρημένη έκδοση του δημοφιλούς αυτού βιβλίου καλύπτει σε μεγάλο βάθος τις θεμελιώδεις δομές δεδομένων, τους αλγορίθμους ταξινόμησης και αναζήτησης, και τις σχετικές εφαρμογές. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί νέες υλοποιήσεις σε C++, οι οποίες εκφράζουν τις μεθόδους με περιεκτικό και άμεσο τρόπο και δίνουν στους προγραμματιστές τα πρακτικά μέσα για τη δοκιμή τους σε πραγματικές εφαρμογές.

48,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τρίτη αναθεωρημένη έκδοση του δημοφιλούς αυτού βιβλίου καλύπτει σε μεγάλο βάθος τις θεμελιώδεις δομές δεδομένων, τους αλγορίθμους ταξινόμησης και αναζήτησης, και τις σχετικές εφαρμογές. Επίσης, έχουν αναπτυχθεί νέες υλοποιήσεις σε C++, οι οποίες εκφράζουν τις μεθόδους με περιεκτικό και άμεσο τρόπο και δίνουν στους προγραμματιστές τα πρακτικά μέσα για τη δοκιμή τους σε πραγματικές εφαρμογές. Σε αυτή την έκδοση παρουσιάζονται πολλοί νέοι αλγόριθμοι, με αναλυτικότερες περιγραφές απ' ό,τι στις προηγούμενες εκδόσεις του βιβλίου. Η παρουσίαση ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από τη νέα σχεδίαση του βιβλίου και τις αναλυτικές πρωτότυπες εικόνες με τα συνοδευτικά σχόλια. Επίσης, διατηρείται ο επιτυχημένος συνδυασμός θεωρίας και πράξης που έχει κάνει τη δουλειά του Sedgewick ανεκτίμητη πηγή γνώσης για περισσότερους από 400.000 προγραμματιστές.
Subtitle: 
Μέρη 1-4: Θεμελιώδεις έννοιες, δομές δεδομένων, ταξινόμηση, αναζήτηση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-917-8
Book pages: 
776
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robert Sedgewick είναι ο Καθηγητής της Έδρας William O. Baker του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Princeton. Πήρε το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Stanford υπό την επίβλεψη του Donald E. Knuth. Είναι διευθυντής της Adobe Systems, και έχει διατελέσει μέλος του ερευνητικού προσωπικού στα ερευνητικά κέντρα Xerox PARC, Institute of Defense Analysis (IDA), και INRIA. Είναι ο συγγραφέας (μαζί με τον Philippe Flajolet) του βιβλίου An Introduction to the Analysis of Algorithms.

Subtitle: 
Μέρη 1-4: Θεμελιώδεις έννοιες, δομές δεδομένων, ταξινόμηση, αναζήτηση
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-209-917-8
Book pages: 
776
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο