Product

Αλεξάνδρεια και άλλα ποιήματα

Product

Αλεξάνδρεια των Πτολεμαίων

Αλεξάνδρεια ο φύλακας της βιβλιοθήκης

Κωδικός:
125946
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, κοιτίδα ιστορικών, φιλοσοφικών, λογοτεχνικών, επιστημονικών και θρησκευτικών ιδεών, ήταν απαράμιλλη στον αρχαίο κόσμο. Αλλά πριν από χίλια πεντακόσια χρόνια εξαφανίστηκε στην ομίχλη του μύθου και του θρύλου, κι ο τεράστιος όγκος σοφίας της έγινε αντικείμενο αναζήτησης από λόγιους, τυχοδιώκτες, καθώς κι από εκείνους που πίστευαν ότι τα μυστικά της αποτελούσαν το κλειδί για υπέρτατη δύναμη.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, κοιτίδα ιστορικών, φιλοσοφικών, λογοτεχνικών, επιστημονικών και θρησκευτικών ιδεών, ήταν απαράμιλλη στον αρχαίο κόσμο. Αλλά πριν από χίλια πεντακόσια χρόνια εξαφανίστηκε στην ομίχλη του μύθου και του θρύλου, κι ο τεράστιος όγκος σοφίας της έγινε αντικείμενο αναζήτησης από λόγιους, τυχοδιώκτες, καθώς κι από εκείνους που πίστευαν ότι τα μυστικά της αποτελούσαν το κλειδί για υπέρτατη δύναμη. Τώρα, ένα διεθνές καρτέλ επιχειρηματιών, αποφασισμένων να αλλάξουν το ρου της ιστορίας, προσπαθεί απεγνωσμένα να εισχωρήσει στις αίθουσες της Βιβλιοθήκης, και μόνο ο Κότον Μαλόουν έχει τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εύρεσή της. Στη Βιβλιοθήκη, υπάρχει ένα αρχαίο έγγραφο που έχει τη δύναμη να αλλάξει τη μοίρα της Μέσης Ανατολής, αλλά και να ταράξει συθέμελα τις τρεις μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Ο Μαλόουν, κυνηγημένος, διασχίζει τις ηπείρους και στην αναζήτηση του για απαντήσεις θα φτάσει μέχρι τα υψηλότερα κλιμάκια της αμερικάνικης κυβέρνησης. Ο συγκλονιστικός επίλογος της διαδρομής του, θα πραγματοποιηθεί στα βάθη της ερήμου του Σινά και θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6665-19-4
Book pages: 
521
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Steve Berry είναι ο συγγραφέας των μπεστ-σέλλερ μυθιστορημάτων "The amber room" και "The Romanov Prophecy". "Το τρίτο μυστικό" είναι το τρίτο βιβλίο του αλλά το πρώτο που μεταφράζεται για το ελληνικό κοινό. Ζει στην ακτή της Τζιόρτζια στις ΗΠΑ με τη γυναίκα του και την κόρη του. Είναι δικηγόρος που έχει ταξιδέψει πολύ στην Καραϊβική, στο Μεξικό, στην Ευρώπη, και στην Ρωσία. Τα δύο πρώτα του μυθιστορήματα έχουν μεταφραστεί σε έντεκα γλώσσες.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6665-19-4
Book pages: 
521
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο