Product

Αλφαβητάριο 1

Product

Αλφαβητάριο 3

Αλφαβητάριο 2

Κωδικός:
112771
Manufacturer: 
Description: 

Η σειρά "Μαθαίνω να διαβάζω και να γράφω" αποτελείται από 5 βιβλία. Δημιουργήθηκε για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά και για κάθε παιδί προσχολικής ηλικίας (προνήπια, νήπια) που θέλει να μάθει, να ξεχωρίζει και να γράφει τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου και όχι μόνο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά "Μαθαίνω να διαβάζω και να γράφω" αποτελείται από 5 βιβλία. Δημιουργήθηκε για παιδιά προσχολικής ηλικίας, αλλά και για κάθε παιδί προσχολικής ηλικίας (προνήπια, νήπια) που θέλει να μάθει, να ξεχωρίζει και να γράφει τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου και όχι μόνο. Στο δεύτερο βιβλίο τα παιδιά μαθαίνουν να σχεδιάζουν τα γράμματα με τη σωστή κατεύθυνση, κίνηση του χεριού και να ξεχωρίζουν το καθένα χωριστά, ανάμεσα στα άλλα γράμματα. Αυτό γίνεται απλά σ' ένα χαρούμενο συνδυασμό με εικόνες και χρώματα. Έτσι, το γράμμα είναι και ήχος και σχήμα και δημιουργία. Δηλαδή, αναγνωρίζουν, προφέρουν, γράφουν τα 24 γράμματα.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-358-214-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αναστασία Τσιόλια Κουτρότση σπούδασε παιδαγωγικά, ειδική αγωγή και δημόσιες σχέσεις. Εργάστηκε ως διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου. Δούλεψε εθελοντικά για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε δημόσιο σχολείο.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-358-214-Χ
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο