Product

Αν η αγάπη είναι παιχνίδι, αυτοί είναι οι κανόνες του

Product

Αν η ζωή είναι παιχνίδι αυτοί είναι οι κανόνες του

Αν η αγάπη μπορούσε να σκεφτεί

Κωδικός:
98050
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

"Αν η Αγάπη ναυαγήσει, τίποτα δεν πάει καλά", λέει το τραγούδι.
Αν η Αγάπη ναυαγήσει, και η ψυχή μας ναυαγεί - και το μυαλό μας αρχίζει να μας παίζει άσχημα παιχνίδια: Άγχος, κατάθλιψη, αλκοόλ, και άλλα.
Αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τον Αμερικανό συγγραφέα του βιβλίου και καθηγητή της ψυχολογίας να διαμορφώσει, και στη συνέχεια να διδάξει στους φοιτητές του τη δική του ερμηνεία σ' αυτό το άλυτο, εδώ και αιώνες, πρόβλημα: "Πότε ανθίζει και πότε μαραίνεται η Αγάπη".

15,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Αν η Αγάπη ναυαγήσει, τίποτα δεν πάει καλά", λέει το τραγούδι. Αν η Αγάπη ναυαγήσει, και η ψυχή μας ναυαγεί - και το μυαλό μας αρχίζει να μας παίζει άσχημα παιχνίδια: Άγχος, κατάθλιψη, αλκοόλ, και άλλα. Αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τον Αμερικανό συγγραφέα του βιβλίου και καθηγητή της ψυχολογίας να διαμορφώσει, και στη συνέχεια να διδάξει στους φοιτητές του τη δική του ερμηνεία σ' αυτό το άλυτο, εδώ και αιώνες, πρόβλημα: "Πότε ανθίζει και πότε μαραίνεται η Αγάπη". Οδηγός του, σ' αυτή την ερευνητική του περιπλάνηση, είναι οι πανέμορφοι -και γεμάτοι σοφία- αρχαιοελληνικοί μύθοι, που μιλάνε για τις ζημιές που παθαίνουμε εμείς οι θνητοί -ακόμα και οι θεοί του Ολύμπου- όταν μας "τυφλώνει" ο έρωτας και δεν μπορούμε να σκεφτούμε. Και είναι διπλή η απόλαυση: Τόσο οι ίδιοι οι μύθοι και τα μηνύματά τους, όσο και ο τρόπος που τους περιγράφει και τους αναλύει ο συγγραφέας.
Subtitle: 
Πότε ταξιδεύει και πότε ναυαγεί το "Πλοίο της αγάπης"
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-349-100-4
Book pages: 
306
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άλον Γκρατς είναι κλινικός ψυχολόγος και δουλεύει ιδιωτικά στη Νέα Υόρκη. Είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, και αρθρογραφεί στους Νιου Γιορκ Τάιμς. Η γυναίκα του είναι, επίσης, ψυχολόγος, έχουν δύο παιδιά, και ζουν στην Νέα Υόρκη.

Subtitle: 
Πότε ταξιδεύει και πότε ναυαγεί το "Πλοίο της αγάπης"
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-349-100-4
Book pages: 
306
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο