Product

Αν

Product

Αν αγαπάς

Αν (μπορείς)

Κωδικός:
165849
Description: 

Σε αυτό το δημιούργημά μου περιλαμβάνονται τρία έργα:

Στο πρώτο το "Αν (μπορείς)" που είναι ποίημα του Ρ. Κίπλιγκ γίνεται ανάπτυξή του για να γίνει πιο κατανοητό στον αναγνώστη και να του μείνουν πολύ χρήσιμες έννοιες και ιδέες.

Στο δεύτερο περιλαμβάνεται η "Συμβολή της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας στη δια βίου παιδεία". Τονίζεται ιδαίτερα η σπουδαιότητα της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας για τη κοινωνική μόρφωση του ατόμου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε αυτό το δημιούργημά μου περιλαμβάνονται τρία έργα: Στο πρώτο το "Αν (μπορείς)" που είναι ποίημα του Ρ. Κίπλιγκ γίνεται ανάπτυξή του για να γίνει πιο κατανοητό στον αναγνώστη και να του μείνουν πολύ χρήσιμες έννοιες και ιδέες. Στο δεύτερο περιλαμβάνεται η "Συμβολή της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας στη δια βίου παιδεία". Τονίζεται ιδαίτερα η σπουδαιότητα της δημοσιογραφίας και της λογοτεχνίας για τη κοινωνική μόρφωση του ατόμου. Και στο τρίτο η "Δόξα και ο πλούτος" γίνεται μια ανάπτυξη σε δύο έννοιες που είναι απαραίτητες να γνωρίσει ο άνθρωπος, και πως μπορεί να είναι σιωπηλές και ψύχαιμες στο διέβα τους.
Subtitle: 
Δύο μελετήματα: Μελέτη
Publications Date: 
1993
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Δύο μελετήματα: Μελέτη
Publications Date: 
1993
Book pages: 
32
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Κέρκυρα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο