Product

Ανάγνωση και προσοχή: Ψυχολογικές διαστάσεις

Product

Ανάγνωση κώδικα

Ανάγνωση και σχολείο

Κωδικός:
18354
Description: 

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις ενότητες:
-Μ. Ζορμπά, "Ανάγνωση και σχολείο"
-Δ. Αναγνωστοπούλου, "Η επαφή των μαθητών με τη λογοτεχνία μέσα από τα λογοτεχνικά κείμενα των σχολικών εγχειριδίων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης".
-Α. Κώτση, "Πηδάλιο στη βιβλιοθήκη: η ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη χρήση βιβλίων, βιβλιοθηκών και επιστημονικής βιβλιογραφίας στους μαθητές και διδάσκοντες των σχολείων της χώρας μας".
-Π. Παπούλια - Τζελέπη, "Κατ' οίκον εργασία στα γλωσσικά μαθήματα και κοινωνική δυναμική: Ένα ελληνικό παράδειγμα".

4,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις ενότητες: -Μ. Ζορμπά, "Ανάγνωση και σχολείο" -Δ. Αναγνωστοπούλου, "Η επαφή των μαθητών με τη λογοτεχνία μέσα από τα λογοτεχνικά κείμενα των σχολικών εγχειριδίων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης". -Α. Κώτση, "Πηδάλιο στη βιβλιοθήκη: η ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη χρήση βιβλίων, βιβλιοθηκών και επιστημονικής βιβλιογραφίας στους μαθητές και διδάσκοντες των σχολείων της χώρας μας". -Π. Παπούλια - Τζελέπη, "Κατ' οίκον εργασία στα γλωσσικά μαθήματα και κοινωνική δυναμική: Ένα ελληνικό παράδειγμα". -Α. Κάλφας, "Συμπληρώνοντας κενά στον Οδυσσέα Ελύτη". -Β. Αποστολίδου, "Η συμβολή του μαθήματος της λογοτεχνίας στην προώθηση της δημιουργικής ανάγνωσης". -Α. Χαραλαμπόπουλος, "Σχολικά προβλήματα και αναγνωστικότητα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση". -Χ. Κάτσικα, "Χαρτογραφώντας την αναγνωστική συμπεριφορά των μαθητών". -Γ. Παπαδάτος, "Οικο-ανάγνωση και ανάγνωση ή Απόπειρα για ένα σχέδιο προώθησης της ανάγνωσης". -Π. Χαραμής, "Σχολική βιβλιοθήκη και διδακτική πράξη". -Μ. Σκιαδαρέση, "Ο έφηβος και το ελεύθερο διάβασμα".
Subtitle: 
Διημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 21-22 Φεβρουαρίου 1997
Publications Date: 
1998
Book pages: 
113
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Διημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 21-22 Φεβρουαρίου 1997
Publications Date: 
1998
Book pages: 
113
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο