Product

Ανάλεκτα Καθολικής Εκκλησίας Ναυπλίου (75 μ.Χ. - 2004)

Product

Ανάλεκτα νεοελληνικής ιστορίας και ιστοριογραφίας

Ανάλεκτα κλινικής παθολογίας

Κωδικός:
128796
Manufacturer: 
Description: 

Το ανά χείρας πόνημα με τον τίτλο «Ανάλεκτα Κλινικής Παθολογίας» παρέχει στον γιατρό ουσιώδη πληροφόρηση, σχετικώς με την καθημερινή πρακτική του ενασχόληση στο νοσοκομείο ή στο ιδιωτικό ιατρείο.
Είναι μια συνέχεια των βιβλίων, που ήδη κυκλοφορούν με τους τίτλους: «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι» και «Διαδρομές στην Παθολογία».

22,48 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ανά χείρας πόνημα με τον τίτλο «Ανάλεκτα Κλινικής Παθολογίας» παρέχει στον γιατρό ουσιώδη πληροφόρηση, σχετικώς με την καθημερινή πρακτική του ενασχόληση στο νοσοκομείο ή στο ιδιωτικό ιατρείο. Είναι μια συνέχεια των βιβλίων, που ήδη κυκλοφορούν με τους τίτλους: «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι» και «Διαδρομές στην Παθολογία». Στο βιβλίο κυριαρχεί λιτή γραφή, λακωνικότητα, σαφήνεια και ουσία επιστημονικής γνώσης. Είναι απαραίτητο βοήθημα κατά την εξάσκηση της ιατρικής πράξης! Η θεματολογία του βιβλίου προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι ξεφεύγει από τα συνήθη στερεότυπα των ιατρικών κειμένων. Εκτός των άλλων παρουσιάζει κατά ιδιόμορφο τρόπο σύνταξης και αναφοράς γνωστά θέματα της παθολογίας. Μεταξύ των θεμάτων συμπεριλαμβάνονται: - Επιλεγμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νοσηλευθέντων αρρώστων στο Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός» με ουσιώδη σχόλια και επισημάνσεις. - Γιατί αρρωσταίνουμε - Ελαχιστοποίηση του ιατρικού λάθους - Ιατρική και υψηλή τεχνολογία - Υπομνήσεις για παρενέργειες - αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και αξιολόγηση κλινικών ευρημάτων - Διαγνωστική με οδηγό σύμπτωμα - Πυρετός - Διαγνωστική προσέγγιση μετεγχειρητικού πυρετού - Οφθαλμικές εκδηλώσεις συστηματικών παθήσεων - Υπομνήσεις παθολογίας για όλα τα συστήματα. Πραγματοποιείται ανάκληση ιατρικών γνώσεων προσαρμοσμένων στη σημερινή διεθνή βιβλιογραφία. Εύληπτα και λακωνικά.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6607-11-9
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6607-11-9
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο