Product

Ανάλυση και σχεδίαση ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

Product

Ανάλυση και σχεδιασμός συστημάτων

Ανάλυση και σχεδίαση ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS

Κωδικός:
122167
Manufacturer: 
Description: 

Είναι γνωστό ότι την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης τεχνολογίας VLSI αποτελεί η τεχνολογία CMOS. Σε αυτήν οφείλεται η πρόοδος στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και σε αυτήν βασίζεται και η σύγχρονη τεχνολογία που ενσωματώνει τις νανο-ηλεκτρονικές διατάξεις και τα νανοκυκλώματα, που θα κυριαρχήσουν στο μέλλον.

45,86 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι γνωστό ότι την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης τεχνολογίας VLSI αποτελεί η τεχνολογία CMOS. Σε αυτήν οφείλεται η πρόοδος στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και σε αυτήν βασίζεται και η σύγχρονη τεχνολογία που ενσωματώνει τις νανο-ηλεκτρονικές διατάξεις και τα νανοκυκλώματα, που θα κυριαρχήσουν στο μέλλον. Το παρόν βιβλίο στην αγγλική του έκδοση αποτελεί μια σημαντική συμβολή στην διεθνή βιβλιογραφία και διδάσκεται πολλά χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού με μεγάλη συνεισφορά στην εκπαίδευση ηλεκτρονικών μηχανικών, μηχανικών Η/Υ, φυσικών και ηλεκτρολόγων. Η μεταφορά του στα ελληνικά, αποτελεί μια σοβαρή προσθήκη στην ελληνική βιβλιογραφία σε θέματα υψηλής τεχνολογίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προχωρημένα μαθήματα ηλεκτρονικής-μικροηλεκτρονικής σε προπτυχιακό επίπεδο, όσο και για μεταπτυχιακές παραδόσεις εξειδικευμένων θεμάτων. Περιέχει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην τεχνολογία ψηφιακών ηλεκτρονικών διατάξεων και κυκλωμάτων, με πολλά παραδείγματα και ασκήσεις. Εξοικειώνει τον φοιτητή με τον απαραίτητο τρόπο οργάνωσης και εξέτασης των επιμέρους στοιχείων που απαιτούνται για την σωστή σχεδίαση και μελέτη των κυκλωμάτων. [...] (από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-418-136-Χ
Book pages: 
824
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Sung - Mo "Steve" Kang, έλαβε το διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D.) στην ηλεκτρική μηχανική από το University of California at Berkeley. Εργάστηκε στην σχεδίαση CMOS VLSI στα εργαστήρια ΑΤ & Τ Bell sto Murrey Hill, NJ ως προϊστάμενος και μέλος του τεχνικού προσωπικού στους επεξεργαστές high-end CMOS VLSI μέχρι το 1985. Προηγουμένως ήταν πρόεδρος και καθηγητής στο τμήμα ηλεκτρολόγων και μηχανικών υπολογιστών του University of Illinois at Urbana-Champaign. Σήμερα είναι κοσμήτορας της πολυτεχνικής σχολής Baskin του University of California at Santa Cruz. Ήταν ο ιδρυτικός αρχιεκδότης του IEEE Transactions of Very Large Scale Integration (VLSI) Systems και έχει υπηρετήσει στα εκδοτικά επιτελεία διαφόρων εκδόσεων της ΙΕΕΕ και διεθνών περιοδικών. Είναι Fellow των ΙΕΕΕ, ACM και AAAS και έχει τιμηθεί με το ΙΕΕΕ Third Millennium Medal, IEEE Graduate Teachning Technical Field Award, UC Berkeley Distinguished Alumnus Award, SRC Technical Excellence Award, IEEE Circuits And Systems Society Technical Achievement Award, Alexander von Humboldt U.S. Senior Scientist Award, IEEE CAS Darlington Prize Paper Award, KBS Award και με διάφορες άλλες βραβεύσεις για τις καλύτερες εργασίες.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-418-136-Χ
Book pages: 
824
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο