Product

Ανάλυση και σχεδιασμός συστημάτων με τη UML 2.0

Product

Ανάλυση κοινωνικών δεδομένων

Ανάλυση κατασκευών

Κωδικός:
141176
Description: 

Το βιβλίο αυτό περιγράφει μεθόδους γραμμικής ελαστικής στατικής ανάλυσης δομικών κατασκευών με έμφαση στις σύγχρονες μητρωικές μεθόδου. Στόχος είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των Η/Υ στην επίλυση προβλημάτων ανάλυσης, διατηρώντας τη δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας τόσο των δεδομένων και των μοντέλων προσομοίωσης όσο και των αποτελεσμάτων της επίλυσης. Επιπλέον, παρέχεται μια σύντομη εισαγωγή στη δυναμική ανάλυση των κατασκευών και στις μεθόδους πεπερασμένων στοιχείων.

41,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό περιγράφει μεθόδους γραμμικής ελαστικής στατικής ανάλυσης δομικών κατασκευών με έμφαση στις σύγχρονες μητρωικές μεθόδου. Στόχος είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των Η/Υ στην επίλυση προβλημάτων ανάλυσης, διατηρώντας τη δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας τόσο των δεδομένων και των μοντέλων προσομοίωσης όσο και των αποτελεσμάτων της επίλυσης. Επιπλέον, παρέχεται μια σύντομη εισαγωγή στη δυναμική ανάλυση των κατασκευών και στις μεθόδους πεπερασμένων στοιχείων. Το σύγγραμμα αυτό φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο βοήθημα φοιτητών τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών ή και Αρχιτεκτονικής, αλλά και επαγγελματιών μηχανικών, οι οποίοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης των κατασκευών, αξιοποιώντας επίσης την πρόοδο και τις δυνατότητες που παρέχουν οι Η/Υ.
Subtitle: 
Σύγχρονες μέθοδοι με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7182-44-8
Book pages: 
728
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πέτρος Κωμοδρόμος είναι λέκτορας στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι ερευνητές και διδακτικές του δραστηριότητες εστιάζονται στην στατική και δυναμική ανάλυση των κατασκευών με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, στη σύγχρονη αντισεισμική τεχνολογία και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας της πληροφορικής σε εφαρμογές μηχανικής.

Subtitle: 
Σύγχρονες μέθοδοι με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-7182-44-8
Book pages: 
728
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο