Product

Αναζητώντας την Σαλώμη

Product

Αναζητώντας την τέχνη

Αναζητώντας την ταυτότητά μου μέσα από τον άλλο

Κωδικός:
92426
Manufacturer: 
Description: 

[...] Η προσπάθεια ανοίγματος του σχολείου προς την κοινωνία μέσα στα πλαίσια της διδακτικής διαδικάσιας πρέπει να είναι κυρίαρχη παράμετρος. Προς την κατεύθυνση αυτή τα υλοποιούμενα διαθεματικά προγράμματα -πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, περιβαλλοντικά- διακρατικά ή μη, αποτελούν σημαντικό παράγοντα βελτίωσης της σχολικής ζωής.
Οι γειτονικοί λαοί πρέπει να συμβιούν μέσα σε ένα ειρηνικό πνεύμα κατανόησης και προώθησης συνεργασιών. Έλληνες και Τούρκοι το έχουμε μάλιστα ιδιαιτέρως ανάγκη. Αυτό είναι κάτι που έχουμε την υποχρέωση να διδάσκουμε στους μαθητές μας.[...]

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η προσπάθεια ανοίγματος του σχολείου προς την κοινωνία μέσα στα πλαίσια της διδακτικής διαδικάσιας πρέπει να είναι κυρίαρχη παράμετρος. Προς την κατεύθυνση αυτή τα υλοποιούμενα διαθεματικά προγράμματα -πολιτιστικά, καλλιτεχνικά, περιβαλλοντικά- διακρατικά ή μη, αποτελούν σημαντικό παράγοντα βελτίωσης της σχολικής ζωής. Οι γειτονικοί λαοί πρέπει να συμβιούν μέσα σε ένα ειρηνικό πνεύμα κατανόησης και προώθησης συνεργασιών. Έλληνες και Τούρκοι το έχουμε μάλιστα ιδιαιτέρως ανάγκη. Αυτό είναι κάτι που έχουμε την υποχρέωση να διδάσκουμε στους μαθητές μας.[...] (Παύλος Καλογεράκης, διευθυντής εκπαίδευσης νομού Χίου)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8262-21-6
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8262-21-6
Book pages: 
71
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χίος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο