Product

Ανακαλύπτοντας τον τροχό

Product

Ανακαλύπτοντας τον Φόρεστερ

Ανακαλύπτοντας τον τροχό

Κωδικός:
89790
Description: 

Ο Αντώνης Ζαΐρης και ο Γιώργος Σταμάτης είναι άνθρωποι των επιχειρήσεων και της αγοράς, του marketing και της επικοινωνίας.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Αντώνης Ζαΐρης και ο Γιώργος Σταμάτης είναι άνθρωποι των επιχειρήσεων και της αγοράς, του marketing και της επικοινωνίας. Αποφάσισαν να εκδώσουν αυτό το βιβλίο εκφράζοντας σκέψεις, κριτική, αγωνίες, επιθυμίες και κάποιες πρακτικές συμβουλές για την πολιτική και τους πολιτικούς, χωρίς να είναι οι ίδιοι πολιτικοί. Η αγωνία που εκφράζει αυτό το βιβλίο, μια αγωνία κοινή στους περισσότερους Έλληνες, περιγράφεται από τα ίδια τους τα λόγια: "Το να ανακαλύπτεις την πολιτική ή να μιλάς για μια νέα πολιτική, είναι σαν να ανακαλύπτεις τον τροχό! Όλοι μας, όμως, μιλούμε για την ανάγκη μιας νέας πολιτικής! Τη λύση δεν θα τη βρούμε όμως σε μια νέα πολιτική. Θα τη βρούμε στο ήθος, στις αξίες και στη σοφία που μας έρχονται από πολύ παλιά και που ίσως έχουμε ξεχάσει... Αν βασισθούμε σ' αυτά, τότε οι νεώτερες τεχνικές θα δώσουν στην πολιτική μια νέα διάσταση. Σίγουρα, όμως, δεν θα την αντικαταστήσουν! Γι' αυτό τούτο το βιβλίο, ασχολείται στο πρώτο μέρος με τη νέα αυτή πολιτική (που είναι όμως πολύ παλιά), ενώ στο δεύτερο ασχολείται με τις νέες τεχνικές που είναι απαραίτητες για να γίνει η πολιτική πιο νέα..."
Subtitle: 
Σε αναζήτηση της νέας πολιτικής;
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-380-151-8
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1961, με καταγωγή από τη νήσο Άνδρο. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.). Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Επίσης σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός σύμβουλος επικοινωνίας. Σήμερα είναι γενικός διευθυντής στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος. Εισηγητής διαλέξεων και σεμιναρίων με αντικείμενο την πολιτική επικοινωνία, το μάνατζμεντ, τις πωλήσεις κ.ά. Έχει δημοσιεύσει πλειάδα άρθρων πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου και πολιτικής επικοινωνίας, σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά και είναι συγγραφέας των βιβλίων: "Τεχνικές πωλήσεων στην 3η βιομηχανική επανάσταση", "Η επιχειρησιακή επικοινωνία", "Ο ρόλος του ηγέτη-μάνατζερ στη σύγχρονη επιχείρηση" κ.ά.

Subtitle: 
Σε αναζήτηση της νέας πολιτικής;
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-380-151-8
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο