Product

Ανακάλυψη, αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία, αυτοεκτίμηση

Product

Ανακαλύψτε ξανά το σεξ

Ανακαλύψτε (πάλι) το χαμένο πάθος

Κωδικός:
122930
Αuthor: 
Description: 

Δώστε νέα πνοή στη σχέση σας.
Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος, αναπόφευκτα, σκοτώνει τον έρωτα ή μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγει κανείς το... μοιραίο; Ο Peter και η Sabina αποκαλύπτουν 52 απλά, αλλά πολύτιμα μυστικά που θα σας κάνουν να θυμηθείτε γιατί είστε μαζί. Σβήστε λοιπόν την τηλεόραση, πάρτε χαρτί και μολύβι και ξαναζήστε την έκσταση!
Ξέρετε, λοιπόν
- Πώς να βρείτε το χαμένο... ήρωα του παραμυθιού;
- Γιατί δεν είναι τυχαία τα ειδύλλια των διακοπών;
- Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα στον έρωτα;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δώστε νέα πνοή στη σχέση σας. Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος, αναπόφευκτα, σκοτώνει τον έρωτα ή μήπως υπάρχει τρόπος να αποφύγει κανείς το... μοιραίο; Ο Peter και η Sabina αποκαλύπτουν 52 απλά, αλλά πολύτιμα μυστικά που θα σας κάνουν να θυμηθείτε γιατί είστε μαζί. Σβήστε λοιπόν την τηλεόραση, πάρτε χαρτί και μολύβι και ξαναζήστε την έκσταση! Ξέρετε, λοιπόν - Πώς να βρείτε το χαμένο... ήρωα του παραμυθιού; - Γιατί δεν είναι τυχαία τα ειδύλλια των διακοπών; - Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το χρήμα στον έρωτα; - Ποια είναι η καλύτερη "πυξίδα" στην τρικυμία της σχέσης; - Τι να κάνετε αν... μυριστείτε τρίτο πρόσωπο; - Πώς ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς - και όχι μόνο; Στις σελίδες του βιβλίου "Ανάψτε τη σπίθα στη σχέση σας" θα βρείτε τις απαντήσεις, όχι μόνο στις παραπάνω ερωτήσεις, αλλά και σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με κουρασμένους έρωτες και κοιμισμένα πάθη! Κι όλα αυτά, βγαλμένα μέσα από τη γνώση και την εμπειρία των ειδικών, χωρίς περιττές φλυαρίες ή ακαταλαβίστικες θεωρίες! Έτσι, θα κρατάτε στο χέρι σας ένα πολύτιμο "κλειδί" που ανοίγει την πόρτα στην ανανέωση της ερωτικής σας ζωής!
Subtitle: 
Οι καλύτερες ιδέες για να ανανεώσετε τον έρωτά σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6666-64-6
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Δρ Sabina Dosani είναι ψυχίατρος στο νοσοκομείο Maudsley στο Λονδίνο. Προσφέρει βοήθεια σε ενήλικες και νεαρά άτομα για να βρουν λύσεις σε ποικίλα προβλήματα σχέσεων. Είναι παντρεμένη με τον Peter Cross, συγγραφέα και δημοσιογράφο των εντύπων Daily Telegraph, Times, Daily και Sunday Express και Independent on Sunday. Έχουν γράψει μαζί το βιβλίο "Πώς να μεγαλώσετε παιδιά στην προεφηβική ηλικία" ("Raise pre-teens").

Subtitle: 
Οι καλύτερες ιδέες για να ανανεώσετε τον έρωτά σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6666-64-6
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
21χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο