Product

Ανακοπή κατά της εκτέλεσης και αίτηση αναστολής κατά τον ΚΠολΔ

Product

Ανακουφιστική και συμπτωματική αγωγή ασθενών τελικού σταδίου

Ανακούφιση από το στρες

Κωδικός:
113507
Manufacturer: 
Description: 

Μήπως το μυαλό σας τρέχει συνεχώς από δω κι από εκεί και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε; Μήπως είσαστε υπερβολικά αγχώδεις, υποφέρετε από αϋπνίες και νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι; Όλα αυτά μπορεί να οφείλονται στο συσσωρευμένο στρες. Είτε δουλεύετε σε γραφείο, είτε φροντίζετε την οικογένεια στο σπίτι -ή ίσως κάνετε και τα δύο- είναι σχεδόν βέβαιο ότι το στρες θα είναι πρόβλημα για σας. Το βιβλίο αυτό σας βοηθά να καταλάβετε τι σας προκαλεί στρες, και στη συνέχεια, σας δίνει απλές συμβουλές και χρήσιμες τεχνικές για να το καταπολεμήσετε, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως το μυαλό σας τρέχει συνεχώς από δω κι από εκεί και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε; Μήπως είσαστε υπερβολικά αγχώδεις, υποφέρετε από αϋπνίες και νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι; Όλα αυτά μπορεί να οφείλονται στο συσσωρευμένο στρες. Είτε δουλεύετε σε γραφείο, είτε φροντίζετε την οικογένεια στο σπίτι -ή ίσως κάνετε και τα δύο- είναι σχεδόν βέβαιο ότι το στρες θα είναι πρόβλημα για σας. Το βιβλίο αυτό σας βοηθά να καταλάβετε τι σας προκαλεί στρες, και στη συνέχεια, σας δίνει απλές συμβουλές και χρήσιμες τεχνικές για να το καταπολεμήσετε, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα δείτε έναν νέο εαυτό σας -ψύχραιμο, αποτελεσματικό, ήρεμο, συγκεντρωμένο, ικανοποιημένο- που δεν θα θέλετε να τον αποχωριστείτε.
Subtitle: 
Απλά προγράμματα για το σπίτι, τη δουλειά και το ταξίδι
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6623-19-Χ
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
20χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Jonathan Hilton μεγάλωσε στο Sydney, στην Αυστραλία, αλλά επέστρεψε στην πατρίδα του την Αγγλία το 1973. Είναι ένας φωτογράφος και εκδότης που εργάζεται μόνος του, με μεγάλη εμπειρία στις τέχνες, στην κηπουρική και σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γνώση στη φωτογραφία καθώς και στο βίντεο. Τα τελευταία 15 χρόνια ο Jonathan έχει γράψει, εκδόσει ή παράγει πάνω από 20 ειδικά βιβλία πάνω στη φωτογραφία.

Subtitle: 
Απλά προγράμματα για το σπίτι, τη δουλειά και το ταξίδι
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6623-19-Χ
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
20χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο