Product

Αναμνήσεις από μια ζωή στο χρηματιστήριο

Product

Αναμνήσεις από τα Ιωάννινα

Αναμνήσεις από μια καταιγίδα

Κωδικός:
145379
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το παλιό σπίτι δίπλα στο ποτάμι κρατάει καλά φυλαγμένα τα μυστικά του εξήντα χρόνια τώρα. Η Έστερ έχει ζήσει εκεί τα χρόνια της νιότης της, τις βαριές απώλειες του πολέμου αλλά και τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Η Κλίο, η βαφτιστήρα της, τα ξένοιαστα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας. Και ο Τζόνα λαχταράει να βρεθεί σ' αυτό το μέρος όπου κατέφυγε η μητέρα του, παιδάκι ακόμα, στα δύσκολα χρόνια του πολέμου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παλιό σπίτι δίπλα στο ποτάμι κρατάει καλά φυλαγμένα τα μυστικά του εξήντα χρόνια τώρα. Η Έστερ έχει ζήσει εκεί τα χρόνια της νιότης της, τις βαριές απώλειες του πολέμου αλλά και τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Η Κλίο, η βαφτιστήρα της, τα ξένοιαστα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας. Και ο Τζόνα λαχταράει να βρεθεί σ' αυτό το μέρος όπου κατέφυγε η μητέρα του, παιδάκι ακόμα, στα δύσκολα χρόνια του πολέμου. Γιατί όμως η μητέρα του δεν μιλάει ποτέ για κείνη την εποχή; Και γιατί αποφασίζει να μιλήσει για όσα ξέρει όταν βλέπει ν' ανάβει μια σπίθα έρωτα ανάμεσα στην Κλίο και τον Τζόνα;
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-572-8
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μάρσια Γουίλλετ γεννήθηκε σ' ένα μικρό χωριό στο Σόμερσετσιαρ, στην Αγγλία. Η πρώτη της αγάπη ήταν το μπαλέτο και έγινε δασκάλα χορού. Άρχισε να γράφει με την ενθάρρυνση του άντρα της. Είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Αγγλία και τα βιβλία της έχουν αρχίσει να μεταφράζονται σε πολλές χώρες.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-410-572-8
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο