Product

Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας

Product

Αναπτύξτε τους ηγέτες γύρω σας

Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας

Κωδικός:
132504
Description: 

Θέλετε να αποκτήσετε τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας γνήσιος ηγέτης;

Μάθετε πώς γίνεται...

Αν κατέχετε οποιαδήποτε ηγετική θέση -στέλεχος επιχειρήσεων, εκπαιδευτικός ή γονέας- πιθανόν να έχετε συχνά αναρωτηθεί ποιες είναι οι απαραίτητες ικανότητες που πρέπει να έχει ένας ηγέτης.

Την απάντηση μπορείτε να τη βρείτε σε αυτό το βιβλίο.

Εξετάζοντας τις διαφορές μεταξύ των τρόπων ηγεσίας, ο John Maxwell περιγράφει τις βασικές αρχές που θα σας επιτρέψουν να εμπνέετε, να δίνετε κίνητρα, και να επηρεάζετε τους άλλους.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θέλετε να αποκτήσετε τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας γνήσιος ηγέτης; Μάθετε πώς γίνεται... Αν κατέχετε οποιαδήποτε ηγετική θέση -στέλεχος επιχειρήσεων, εκπαιδευτικός ή γονέας- πιθανόν να έχετε συχνά αναρωτηθεί ποιες είναι οι απαραίτητες ικανότητες που πρέπει να έχει ένας ηγέτης. Την απάντηση μπορείτε να τη βρείτε σε αυτό το βιβλίο. Εξετάζοντας τις διαφορές μεταξύ των τρόπων ηγεσίας, ο John Maxwell περιγράφει τις βασικές αρχές που θα σας επιτρέψουν να εμπνέετε, να δίνετε κίνητρα, και να επηρεάζετε τους άλλους. Οι αρχές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε οργανισμό ώστε να ενισχυθεί η ακεραιότητα και η αυτοπειθαρχία στο εσωτερικό του και να προετοιμαστεί το έδαφος για θετικές αλλαγές. Το "Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας" εξετάζει επίσης τους τρόπους για να είστε αποτελεσματικοί στα υψηλότερα καθήκοντα της ηγεσίας κατανοώντας τα πέντε χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάνουν τους "ηγέτες" να ξεχωρίζουν από τους "μάνατζερ". Αφήστε τον John Maxwell να σας δείξει πώς θα δημιουργήσετε το όραμα, τις αξίες, την επιρροή και τα κίνητρα που απαιτούνται από τους επιτυχημένους ηγέτες.
Subtitle: 
Πώς θα αποκτήσετε τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας γνήσιος ηγέτης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-156-9
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O John C. Maxwell, ο κορυφαίος αμερικανός ειδικός σε θέματα ηγεσίας, είναι ιδρυτής του "The Enjoy Group", ενός ομίλου οργανισμών αφιερωμένων στο να βοηθούν τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό και ηγετικό τους δυναμικό. Έχει αναπτύξει τις αρχές του σε εταιρείες του "Fortune 500", στη στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, σε διεθνείς εταιρείες μάρκετινγκ, στο NCAA, και σε επαγγελματικές αθλητικές ομοσπονδίες όπως η NFL. Κάθε χρόνο δίνει ομιλίες σε κοινό άνω των 250.000 και επηρεάζει τη ζωή περισσότερων από 1 εκατ. ανθρώπων μέσα από τα σεμινάρια, τα βιβλία και τις κασέτες του. Είναι ο συγγραφέας περισσότερων από τριάντα βιβλίων, που έχουν φιγουράρει στη λίστα μπεστ σέλερ των "New York Times", ανάμεσα στα οποία "Οι 21 απαράβατοι νόμοι της ηγεσίας" και "Οι 21 απαραίτητες αρετές του ηγέτη".

Subtitle: 
Πώς θα αποκτήσετε τις ικανότητες που πρέπει να έχει ένας γνήσιος ηγέτης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-156-9
Book pages: 
280
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο