Product

Αναρρίχηση δίπλα στο σπίτι σας

Product

Ανάρρωση

Αναρριχητικός οδηγός νομού Χανίων

Κωδικός:
125045
Manufacturer: 
Description: 

Ένας χρήσιμος οδηγός για τους αναρριχητές που επισκέπτονται την περιοχή των Χανίων στην Κρήτη.

Καλύπτει επτά αναρριχητικά πεδία, τέσσερα γύρω από την πόλη των Χανιών, ένα εκτεταμένο στο φαράγγι του Θέρισου, ένα εντυπωσιακό στον Γκίγκιλο και τους Πύργους του, μέσα στον Εθνικό Δρυμό Σαμαρίας και ένα τελευταίο στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδενας, στην υπέροχη παραλία Μάρμαρα.

Περιλαμβάνει οδηγίες προσπέλασης, χαράξεις σε φωτογραφίες, σκίτσα, περιγραφές των διαδρομών και άλλες πληροφορίες.

13,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας χρήσιμος οδηγός για τους αναρριχητές που επισκέπτονται την περιοχή των Χανίων στην Κρήτη. Καλύπτει επτά αναρριχητικά πεδία, τέσσερα γύρω από την πόλη των Χανιών, ένα εκτεταμένο στο φαράγγι του Θέρισου, ένα εντυπωσιακό στον Γκίγκιλο και τους Πύργους του, μέσα στον Εθνικό Δρυμό Σαμαρίας και ένα τελευταίο στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδενας, στην υπέροχη παραλία Μάρμαρα. Περιλαμβάνει οδηγίες προσπέλασης, χαράξεις σε φωτογραφίες, σκίτσα, περιγραφές των διαδρομών και άλλες πληροφορίες.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8195-95-0
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε το 1978 και ζει στα Χανιά. Άρχισε να πηγαίνει στο βουνό από τα δεκατρία του χρόνια και έχει κάνει αναβάσεις και αναρριχήσεις (βράχου και χειμερινές) στα περισσότερα βουνά και πεδία της Ελλάδας. Έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία νέων αναρριχητικών πεδίων και το συστηματικό άνοιγμα διαδρομών στην Κρήτη και αλλού. Έχει κάνει αναβάσεις και διαδρομές σε αρκετά βουνά του εξωτερικού, όπως Aconcagua στην Αργεντινή, Kusum και Kanguru στο Νεπάλ, Brenta στους Δολομίτες της Ιταλίας, Kurmychi, Ushba και Elbrus στον Καύκασο, Buni Zom Main στο Πακιστάν, Maliovitsa στο Pirin της Βουλγαρίας.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8195-95-0
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο