Product

Ανάσα ζωής

Product

Ανασασμοί σωτηρίας

Ανασαίνει ο κήπος

Κωδικός:
112076
Manufacturer: 
Description: 

Παράδεισος Αμαρουσίου. Σ' ένα κτήμα άνθρωποι περαστικοί, αναπνέουν, ερωτεύονται, έζησαν, έφυγαν. Σώματα επίγεια.
Σήμερα ο έξω κόσμος άλλαξε. Το κτήμα δεν υπάρχει πια. Επιζώντες: Ενα πεύκο, μια συκιά, ένα κυπαρίσσι. Και η βελανιδιά στη μέση της ασφάλτου.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Παράδεισος Αμαρουσίου. Σ' ένα κτήμα άνθρωποι περαστικοί, αναπνέουν, ερωτεύονται, έζησαν, έφυγαν. Σώματα επίγεια. Σήμερα ο έξω κόσμος άλλαξε. Το κτήμα δεν υπάρχει πια. Επιζώντες: Ενα πεύκο, μια συκιά, ένα κυπαρίσσι. Και η βελανιδιά στη μέση της ασφάλτου. Απ' το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα άλλοι άνθρωποι, η νέα φυλή, κυκλοφορούν ανυποψίαστοι στο δρόμο. Παρκάρουν, ξεπαρκάρουν, στρίβοντας γδέρνουν τη βελανιδιά, μπαινοβγαίνουν σε φιμέ γραφεία, βγάζουν το ψωμί τους με θεληματικό περπάτημα κι ενδυμασία αυστηρή. Δεν ξέρουν ποιοι τους έφεραν, δεν ξέρουν τι διαμείφθηκε πριν από τον εκρηκτικό τους ερχομό. Ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο, ένα χάσμα.
Subtitle: 
Αφηγήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-3309-7
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Γεωργία Δεληγιαννοπούλου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Σπούδασε νεοελληνική φιλολογία, θέατρο και μουσική στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράλληλα ασχολείται με το παιδικό θέατρο, γράφοντας, σκηνοθετώντας σε σχολεία και τραγουδώντας. Το έργο της "Ένα Συννεφάκι στο Πόρτο - Τρελό" βραβεύτηκε με το Α΄ Κρατικό Βραβείο Παιδικού Θεατρικού Έργου (1997). Το 2003 εκδόθηκε από τις εκδόσεις "Κάστωρ" το βιβλίο της και cd "Μια Ριγέ Γαρίδα Ροζ", τραγούδια για παιδιά. Τον Ιανουάριο του 2005 με το διήγημα "Εκείνος ο που με κοιμάται" βραβεύτηκε στο Λασκαρίδειο διαγωνισμό του Λυκείου των Ελληνίδων.

Subtitle: 
Αφηγήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-3309-7
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο